facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Northeast Personeelsdiensten

Northeast Personeelsdiensten

Info

Via Northeast kunt u flexibel of vast professioneel personeel in zetten om op het juiste moment uw bedrijf extra capaciteit te geven.

Geschiedenis

Apothekersassistenten!
De wereld veranderd en ons beroep veranderd mee. Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van flexibel personeel. Wij willen jou leren kennen en helpen aan een te gekke baan.

Schrijf je in via de knop boven aan de pagina!

Door goed op de hoogte te blijven van al het nieuws uit deze branche kun je makkelijker een nieuwe baan vinden. Er zijn verschillende mogelijkheden om dat te doen:

De Facebookpagina van Northeast Personeelsdiensten te volgen, regelmatig op onze website te kijken, op LinkedIn en door ons te volgen op Twitter.

Onze taak

Doen waar je goed in bent.

Label

Pagina beheer

Hoofdbeheerder: Ellen Kruize - Apothekersassistent

Medebeheer: Team Northeast Personeelsdiensten

Ingezonden berichten: Via privé-bericht aan de pagina of e-mail aan Northeast Personeeelsdiensten
Website voor contact: https://www.northeastpersoneelsdiensten.nl/informatie/contact/

Lezers die brieven of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen aan de Northeast door inzending onbeperkt en onherroepelijk toestemming het materiaal te verveelvoudigen en openbaar te maken in alle Uitgaven en het op te slaan in (elektronische)databanken en andere bestanden.

Via Northeast kunt u flexibel professioneel personeel in zetten om op het juiste moment uw bedrijf extra capaciteit te geven. Geen risico’s, de juiste salariëring, loonadministratie en werknemersverzekeringen.

Via ons is alles geregeld!

Producten

Uitzending, werving en selectie, werkdruk verlaging, training o.a. voor MBO opleidingen

Adres: Hugo de grootstraat 16, 9665LS Oude Pekela
Telefoonnummer: 0597-870073
ln.netsneidsleenosreptsaehtron@ofni
Stad: Oude Pekela
Route: Hugo de grootstraat 16
Postcode: 9665LS



op zoek naar gerelateerd: north east, uitzendbureau voor apothekersassistenten, northeast or north-east, uitzendbureau farmacie, north east symposium, online uitzendbureau
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid