facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Norge Reiser

Norge Reiser

Info

Reizen op maat naar Noorwegen, Zweden, Finland, Spitsbergen, Groenland en Baltische Staten in Bungalows, Hotels en Kampeerhutten. Hurtigruten.

Geschiedenis

Reizen op maat naar Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken (Scandinavie), Spitsbergen, Groenland, Estland, Letland, Litouwen (Baltische Staten) in Bungalows, Hotels en Kampeerhutten. Hurtigruten, Cruises & flydrives.



"Reizen? Dat is onze passie! En wat is er nou mooier om onze liefde voor Noord-Europa, Zuidelijk Afrika en de poolgebieden te delen met iedereen die deze prachtige bestemmingen graag wil bezoeken? Wij organiseren vooral individuele autorondreizen naar Noorwegen, Zweden, Finland, de Baltische Staten, zuidelijk Afrika en scheepsreizen expedities naar de poolgebieden.Cape Tracks. Just follow our tracks."
Adres: Marktstraat 21, 7642AK Wierden
Telefoonnummer: 31854010810
Stad: Wierden
Route: Marktstraat 21
Postcode: 7642AK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Norge reiser walkure, Norge reiser aegir
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tourist Info Wierden-Enter Tourist Info Wierden-Enter 42 meter Leuke VVV met grote souvenir winkel.
Toerkoop Reisburo Pouls Toerkoop Reisburo Pouls 165 meter Waardeloos. Geweest op een zaterdagmiddag. Dhr was druk naar zijn zeggen. Stelde zich...
Suid Afrika Reise Suid Afrika Reise 253 meter Hier onze reis maart 2022 geboekt naar Fins Lapland. Heel prettig ontvangen voor die ...
Northern Pioneers Wildernistrekkings Northern Pioneers Wildernistrekkings 820 meter Leuke en goede navigatiecursus, heldere uitleg, ook op papier zodat je het thuis nogm...
Margriet's reisadvies aan huis Margriet's reisadvies aan huis 2 km Door de samenwerking met Reisbureau Kroeze in Tubbergen beschik ik over een fantastis...
Recensies
Een fantastische reis door Finland, Zweden en Noorwegen gemaakt. Na het kenbaar maken in een prettig gesprek wat we graag wilden kwam er een compleet voorstel met heel veel waardevolle informatie. Er wordt heel goed geluisterd naar je wensen en de hele reis vervolgens perfect geregeld.
Een prachtige auto rondreis gemaakt langs de mooiste wegen van Noorwegen! We hadden van te voren best wel wat wensen en eisen, maar dat was allemaal geen enkel probleem voor Capetracks! Mocht je een mooie reis door Scandinavië willen maken dan is Capetracks dé plek om de reis te boeken!
Goede info, waardevolle tips en een fijne vakantie in Noorwegen gehad
Onze reis naar het Wilderness Nangu hotel in Ivalo Finland was geweldig. Van de ontvangst op het vliegveld tot en met het vertrek, alles was top geregeld. Het hotel is comfortabel en gezellig en het eten was goed. Super leuke perfect georganiseerde excursies gemaakt. De mensen in het hotel en de excursie leiders waren allemaal even gastvrij en vriendelijk. Het klopte gewoon allemaal. De verzorging was meer compleet dan verwacht. Wij kijken met heel veel plezier en een warm gevoel terug op deze reis.
Prima organisatie om een reis bij te boeken. Kennis van zaken en door specialisme kennen ze de landen, de locaties en de mogelijkheden. Petje af voor een bedrijf die met zo veel passie bezig de klantbeleving optimaal te maken. Misschien een beetje duurder maar door de uitstekende locaties wel een echte vakantie en ook net die andere locatie, top !
Top reis gehad in Noorwegen goed geregeld en prachtige locaties gehad
Jammer maar helaas, op 2 van de 3 accommodaties slechte bedden, we werden niet verder geholpen door cape tracks, zo slecht dat we zelf hotel hebben geboekt om niet gebroken terug te komen van vakantie.
Onze plannen over een reis naar Lapland daar concreet gemaakt. We werden bijzonder prettig geholpen. op het scherm konden we meekijken wat de reis inhoudt, de verschillende excursies,er werd met ons meegedacht, vragen beantwoord, kortom een aanrader!
mei dit jaar zijn wij naar Zweden en Noorwegen geweest soms in een hotel e vaak in een stuga we ruim 4 weken weg geweest en hebben uiteindelijk 8400 kilometer gereden .sar zoveel indrukken opgedaan van rendieren Zweden tot walvissen in Noorwegen van waterstroompje tot enorme watervlallen. Van prachtig groen met blauwe meren tot meters hoge sneeuwallen . En alles super goed geregeld wij hadden de route gemaakt en Norger Reiser zocht daar accommodaties bij en zij regelde de boot naar Zweden en terug via Noorwegen naar Denemarken. Een reis om nooit te vergeten ik had hier een boek over kunnen schrijven zoveel gezien en beleefd.
tweede keer een reis geboekt. Al weer een prettige en persoonlijke benadering! Norge Reiser heeft weer een mooie reis door Zweden in elkaar gezet. Prima gebieden uitgezocht naar onze wensen. Eerste locatie was perfect. Mooie accomodatie, schoon en voorzien van alle gemakken. Tweede locatie was tegen overgesteld: erg oud gebouw, stonk enorm muf, deuren sloten niet goed, vieze ramen, afzuigkap was alleen een vieze buis, afvoer was verroest. Appartement zelf was wel schoon en de badkamer was prima. Ik heb een klacht ingediend over de stank, maar zij gaven aan dat dat hoort bij een oud gebouw. Zij konden hier niets aan doen. Jammer, want deze locatie heeft een deel van onze vakantie verpest! Ook teleurstellend dat zij hierin niets konden of wilden betekenen. Twee jaar geleden zijn wij met norge reiser naar noorwegen geweest wat ook prima was. Daarom beschouw ik dit als een incident. Het aankaarten van een probleem en oplossen ervan vind ik beneden peil.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid