facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nordijn.nl

Nordijn.nl
Adres: bijdorp-west 52, 2992lc Barendrecht
Telefoonnummer: 0180396285
Stad: Barendrecht
Route: bijdorp-west 52
Postcode: 2992lc



op zoek naar gerelateerd: Houten jaloezieën 360 breed, Raamdecoratie Rotterdam, Jaloezie 225 breed, Luxaflex outlet, Houten jaloezie 240 breed zwart, Raambekleding trapezium ramen, Groothandel jaloezieën
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
INHUIS Plaza INHUIS Plaza 2 km In de showroom werden wij al goed opgevangen. Een kopje koffie doet het altijd goed. ...
Recensies
Superfijn geholpen door Nordin en zijn vrouw. Ik twijfelde nog waardoor ik nog een keer terug wilde komen, dit was absoluut geen probleem, ze nemen echt de tijd voor je. Erg blij met zowel de vouwgordijnen als de prachtige kwaliteit gordijnen in de kinderkamer!
Zeer snelle levering. Keurig geholpen. Alle tijd genomen door Nordin en zijn vrouw om me te voorzien van de perfecte gordijnen. Nette prijs en keurig opgehangen met kwaliteitsmaterialen.
Geweldige service en hele vriendelijke mensen. Snelle levering, mooi resultaat. Ik ben heel blij met deze prachtige gordijnen. Aanbevelenswaardig!
Zeer tevreden over de service! Nordin is iemand die zijn vak serieus neemt en die zijn werk met plezier doet! Dat straalt hij uit en hij komt zijn afspraken altijd na. De beste houten jaloezieën op maat en voor de goedkoopste prijzen!
Groot assortiment, voor een mooie prijs. Super lieve mensen, met een SERVICE die je tegenwoordig nergens meer tegenkomt. Nordijn zal ik oneindig iedereen aanbevelen!
Zeker een aanrader. Goede prijs, top-kwaliteit en super-service!
Na 2 andere leveranciers gesproken te hebben kon Nordijn mij wel precies bieden wat ik wilde! Daar waar het voor een ander te veel moeite lijkt, neemt Nordijn de tijd en moeite om met je mee te denken en juist te adviseren! Absoluut een aanrader! Prachtige, zeer kwalitatieve gordijnen en perfectie in de montage! Ben erg trots!!
Goede service vanaf het begin en goede producten. Vakkundige, professionele mensen, weten waar ze het over hebben en hebben overal wel een oplossing voor. Denken goed met de klant mee. Zeker een aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid