facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nordic Fire

Nordic Fire

Info

Nordic Fire is een Nederlandse producent van innovatieve CV houtkachels, pelletkachels, vrijstaande houtkachels.

Geschiedenis

Nordic Fire is de grootste leverancier van pelletkachels & houtkachels met CV aansluiting in Nederland en Duitsland. Wij beschikken over veel ervaring en kennis op dit gebied. Bovendien worden onze haarden altijd geïnstalleerd door vakbekwame specialisten.

Een Nordic Fire CV houtkachel onderscheidt zich vooral op technische punten, waardoor er een schonere en veel efficientere verbranding ontstaat en zodoende meer warmte in het CV systeem komt.

De Nordic Fire pelletkachels beschikken over een “Silence system” Dit systeem zorgt ervoor dat het geluid sterk wordt gereduceerd. Hierdoor behoren onze kachels tot de stilste in zijn soort.



"Nordic Fire is een Nederlands bedrijf dat cv houtkachels, houtkachels, pelletkachels en pelletketels ontwikkelt, produceert en verkoopt via een dealernetwerk in o.m. Nederland, Duitsland en België. Nordic Fire richt zich op de ontwikkeling van hoogwaardige kwaliteitskachels. De levering vindt plaats via de Nordic Fire dealer. Zij zijn daarbij vakkundig en worden opgeleid om voldoende service en garantie te kunnen verlenen."
Adres: De Immenhorst 5, 7041KE 's-Heerenberg
Telefoonnummer: +31314360880
Stad: 's-Heerenberg
Route: De Immenhorst 5
Postcode: 7041KE



op zoek naar gerelateerd: Nordic Fire prijslijst, Tom Wanders Nordic Fire, Nordic Fire Ilvar 7, Nordic Fire garantie, Nordic Fire inbouw pelletkachel, Nordic Fire Sienna 3-zijdig, Nordic Fire Arya, Nordic Fire / Ravelli
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Montraux Pelletkachels Montraux Pelletkachels 0 meter 2 weken geleden is bij ons door Duijzer kachel de Nordic Fire Sienna Triple pelletkac...
AVDD Beveiliging AVDD Beveiliging 135 meter Mooi familiebedrijf, goede werkgever.
Protect Europe Protect Europe 158 meter
Caressi Kitchen Products Caressi Kitchen Products 552 meter Keukenkraan klein jaar in gebruik. Zwarte coating liet een beetje los, dus contact ge...
Tuunte s'Heerenberg Tuunte s'Heerenberg 958 meter Je wordt goed en persoonlijk geholpen. Zeker een adres om aan te bevelen.
Recensies
Op advies van een verkoper heb ik een pelletkachel gekocht van Nordic Fire vanwege de kwaliteit van de kachel en de 5 jaar garantie met als voorwaarde een jaarlijkse onderhoudsbeurt door een aangesloten dealer. Een half jaar na aankoop barstte plotseling het raam in de deur. Mijn dealer moest enige moeite doen om Nordic Fire te overtuigen dat dit een ontwerp fout betrof. Glas valt namelijk niet onder de garantie volgens Nordic Fire. Het glas werd gelukkig kosteloos vervangen, na 2 maanden wachten, dat was anders een dure grap geweest. Kort daarna werd de afstandbediening gedeeltelijk onleesbaar. Nordic Fire weigerde de afstandbediening te vervangen. Tot overmaat van ramp ging mijn dealer failliet. Mijn pelletkachel heeft 2 motoren waarvan 1 heel veel lawaai produceerde. Die moest ik dus uitschakelen. Nadat ik contact zocht met Nordic Fire werd mij erop gewezen dat bij het failliet gaan van mijn dealer tevens het onderhoudscontract ongeldig werd. Ik moest maar zelf een andere dealer opzoeken en eenmaal gevonden werd mij duidelijk gemaakt dat de 5 jaar garantie was komen te vervallen omdat de eerste dealer failliet was gegaan. Vervangen van de afstandbediening en de 2e motor is voor eigen rekening. Nordic Fire kon niets meer voor mij betekenen. Daarnaast heb ik storing in het automatische reiningssysteem. De kachel start pas op na een aantal keer de kachel van de stroom te hebben gehaald. De nieuwe dealer kon mij niet direct helpen. Pas na 1,5 maand werd mij medegedeeld. Hij stuurde mij naar Nordic Fire. Die stuurde mij weer naar de dealer. Dus van het kastje naar de muur, Nordic Fire deelde tevens mee dat de nieuwe dealer nog steeds nieuwe klanten aannam. Dus wel nieuwe klanten aannemen maar bestaande klanten pas na lange tijd kunnen helpen bij storingen. Nordic Fire heeft naar eigen zeggen geen storingsdienst, je bent dus aangewezen op externe dealers die geregistreerd moeten zijn bij Nordic Fire. Wat heb ik een spijt. De kachel kostte mij ruim € 5000 en veel kopzorgen. Nordic Fire laat je letterlijk in de kou staan na aankoop!
zojuist een plezierig en effectief gesprek gehad met Jelle van Nordic Fire. hij wist me binnen enkele minuten wegwijs te maken om de app weer aan de praat te krijgen. Nordic Fire is telefonisch wel lastig te achterhalen op de site, heb het nummer echt moeten opsporen. wellicht kan het nummer gewoon op de site vermeld worden bij contacten. vhartelijk dank voor de goede service! Lodewijk Collette
Sinds 10 maand een Nordic fire Finn staan. kachel bevalt goed maar is nooit ingeregeld bij het installeren door de lokale dealer. met mijn vragen over waarom de kachel vaak terugtoert en niet rond het ingestelde vermogen blijft hangen krijg ik bij de lokale dealer ook geen duidelijk antwoord. ik zal gebeld worden door nordic fire en ze zouden meekijken ''op afstand'' ik ben na meerdere keren de lokale dealer gebeld te hebben nog niet gebeld. zijn nu 10 maanden verder mijn vragen een maand geleden gemaild naar Nordic fire zelf maar hier wordt niet op gereageerd. heel vervelend. ik zou graag bij een pelletkachel van deze prijsklasse toch wat meer klantenservice verwachten.
Perfect kachel Ik Heb nordic fire finn en Ben erg blij mee. Warmt heel goed Heb ze een paar vragen gesteld via email ze waren erg behulpzaam . Happy would recommend
Na 2 jaar met plezier gestookt te hebben wilde ik mijn kachel via de Nordic app besturen. Bleek dat de kachel niet geregistreerd kon worden in de Server. Na overleg kosteloos een nieuwe WIFI module gekregen. Top Service .
De Nordic-Fire Rave80 brandt sinds februari 2017. Nu zitten er 12500 branduren op. We zijn er nog steeds blij mee. 1x de gloeipen vervangen maar dat normaal na 1500 x opstarten. Gekocht via Pelletkachelsteraar.
Klein probleem met registreren van onze pelletkachel, na het sturen van een mail wordt dit snel door Jelle opgepakt en opgelost. Super tevreden met onze Store en de geweldige service!
Perfect geholpen na email verkeer en verschillende vragen om een Whisper 7 te kunnen verbinden met wifi/internet. Snel antwoorden mogen ontvangen en ook goed advies gekregen.
Prima kachel de Viktor 8 van Nordic Fire. Gekocht bij Bruggeman in Wesepe. Van Nordic Fire hulp gekregen bij resetten app, erg klantvriendelijk en behulpzaam.
We hebben begin dit jaar een Ilvar 7 aangeschaft. Super blij mee. Zeer vriendelijk geholpen en te woord gestaan door Nordic Fire.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid