facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nordemeule automotive

Nordemeule automotive

Info

In- en verkoop van personenauto's

Adres: Lutkeberg 32, 7678AJ Geesteren, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0631930279
Stad: Geesteren
Route: Lutkeberg 32
Postcode: 7678AJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Occasions Geesteren, Nordemeule Automotive ervaringen, Autobedrijven Geesteren, Auto Tubbergen, Auto Haarhuis, Autobedrijf abood Geesteren, Haarhuis Geesteren, Autobedrijf Lohuis - Geesteren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AutoDöbber AutoDöbber 91 meter Zeer goede ervaring bij aankoop van gebruikte auto.. Zowel op zakelijk als op persoon...
Döbber Bedrijfswagens en Autoservice Döbber Bedrijfswagens en Autoservice 93 meter Wij hebben hier onze occasion gekocht en voor wij hem hebben opgehaald is er nog een ...
Recensies
Eerlijke nette mensen met top service. Ik moest van ver met openbaar vervoer ervan uitgaande dat ik de auto zo kon meenemen. Bij de testrit kwam een onverwachts puntje naar voren zijspiegel verstelling defect. Reparatie duurt 1-2 dagen. Vanwege spoed kunnen we daar helaas niet op wachten. Duidelijk qua prijs en afspraken. Ze nemen de tijd voor je en zijn sociale mensen. Zelfs zonder aankoop hadden ze me netjes weer teruggebracht naar trein station. Klasse!
Goede Service, eerlijke en vriendelijke mensen. Hier mijn Opel Astra gekocht, tijdens de testrit kwamen een paar puntjes van aandacht naar voren. Alles keurig opgelost voor de afgesproken prijs. Zal hier zeker weer kijken naar het aanbod tegen de tijd dat ik weer toe ben aan het vervangen van deze auto. J. Nieuwland
Super goeie service van Wouter. Mijn auto verkocht aan een klant van Nordemeule waarbij Wouter bemiddeld heeft en de benodigde documenten heeft geregeld en dus mij geeft ontzorgd. Zoals beloofd was het geld zoals afgesproken op mijn rekening te vinden en stond de vrachtwagen op het afgesproken moment voor de deur om de auto op te halen. Als ik weer een opzoek ben zal ik zeker hier ook weer kijken. Mijn complimenten!
Mijn mooie Volvo V70 D2 bij Nordemeule automotive gekocht anderhalf jaar geleden. Auto rijdt nog steeds als een zonnetje en inmiddels al 50000 km verder zonder problemen. Ik ben erg tevreden over de manier van communiceren. Eventuele defecten worden altijd netjes vermeld. Daarnaast is zowel garantie als een zeer scherpe meeneemprijs mogelijk. Kortom een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Mijn volgende auto komt zeker weer bij Nordemeule vandaan!
fantastische autobedrijf, goede afhandeling en correcte prijs voor je eigen wagen. probleem snel en goed opgelost niets is teveel. hebben veel rij plezier met onze nieuwe volvo xc 60 dank je.
Mooie auto gekocht, Wouter is een topverkoper, hard meer eerlijk. Heeft ons geholpen met vervangend vervoer, helemaal top. En? de auto rijd voortreffelijk, voor alles bedankt Wouter. Ook voor de vrolijke gesprekken tussendoor: Jan.
Betrouwbare enthousiaste auto handelaar! In oktober Suzuki Swift gekocht voor een mooie prijs en kwaliteit. Rijdt super! :::
Wat een leuk bedrijf zeg! Ik werd heel goed geholpen bij het inruilen van mijn auto. Wij werden goed geholpen en wij hebben een duidelijke/eerlijke inruilprijs gekregen. Daarbij ben ik heel blij en tevreden met mijn nieuwe auto. Al met al was een zeer goed ervaring. Ze waren vriendelijk, gastvrij en hebben alle tijd genomen om ons te helpen en om gezellig te kletsen. Super leuk. Ik raad iedereen om bij hun langs te komen :
Prima bedrijf. Gemoedelijke sfeer. Ondanks eigenaar op vakantie toch goed zaken kunnen doen.
Gastvrije eigenaar die oprecht overkomt en er niet omheen draait. Divers aanbod van zeer jonge auto's tot goedkoopjes. Is tot op heden zijn afspraken prima nagekomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid