facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nora's Tours

Info

Leuke uitjes in Alkmaar, zoals een gezellige stadswandeling waar je de verborgen pareltjes van Alkmaar ontdekt, een mooie fietstocht in de prachtige omgeving, Alkmaar ontdekken vanaf het water of een workshop stroopwafels maken. Nora's Tours regelt het!



"Nora's Tours organiseert stadswandelingen, fietstochten en allerlei leuke excursies in Noord Holland"
Adres:
Telefoonnummer: +31621412741
Stad: Heiloo


Recensies
Fijne communicatie vooraf. We stelden het op prijs dat ze zo goed meedacht en snel gereageerde op vragen. Ze ontzorgt en dat is erg prettig.
Leuke trip gemaakt op de Max E-steps van Ellen! Ze stelde zich erg flexibel op en gaf ons een mooie route van Heiloo naar Bergen en via Alkmaar weer naar Heiloo. Zeker aan te raden!
Leuke lokale activiteit om eens een keer met een vriendengroep te doen!
Met e step prachtig rondje gestept.
Vertaald door Google We hebben het fantastisch gehad met de Fat Max's. Het was het geld waard en een heerlijke ervaring! Origineel We had a blast with the Fat Max‘s. It was worth the money and a lovely experience!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid