facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Noppies

Noppies

Info

Noppies, al meer dan 25 jaar ontwerpen wij kleding voor zwangere vrouwen, baby’s en kids. Een trendy collectie bestaande uit kwaliteit en comfort.

Geschiedenis

A tribute to new life!
Noppies is hét merk dat 9 maanden en 8 jaar jouw bron van inspiratie is. Onze designers presenteren elk seizoen een trendy collectie voor zwangere vrouwen, baby’s en kids.

Wat wij belangrijk vinden? Dat iedere vrouw zich comfortabel voelt tijdens haar zwangerschap in haar eigen stijl. Vandaar onze ruime collectie waar tot in de detail over na is gedacht. Wij denken namelijk graag een stapje verder en houden rekening met de veranderingen van jouw lichaam. Onze designers laten zich inspireren door de trends van het seizoen, dus ook tijdens je zwangerschap is een fashionable outfit vinden geen probleem.

Na de geboorte kun je als new mum blijven shoppen bij Noppies. Onze baby- en kidscollecties zijn met liefde ontworpen. Zo houden wij rekening met de verschillende leeftijdsfases. Zachte materialen en kleine gemakken zijn de basis van al deze little wannahaves. Dus mommy’s to be: Shop till you drop!

Label

Noppies is al 25 jaar dé expert op het gebied van zwangerschapskleding. Noppies ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt kleding waar zwangere vrouwen nog gelukkiger van worden. Wanneer je eigen kleding minder lekker gaat zitten biedt de collectie van Noppies je ondersteuning en comfort, zonder dat je concessies hoeft te doen aan je eigen stijl. Noppies heeft het breedste assortiment zwangerschapskleding, van tijdloze basics tot aan de trends van het seizoen. Voel je comfortabel in je eigen stijl en kies een zwangerschapsoutfit die bij jou past.

Producten

Baby-, kinder- en zwangerschapskleding

Adres: 8239DK Lelystad-Haven, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 0031 (0)320295600
moc.seippon@ecivres
Stad: Lelystad-Haven
Postcode: 8239DK



op zoek naar gerelateerd: noppies newborn, noppies jurk, noppies positiekleding, noppies hoofdkantoor, noppies sale, noppies outlet, noppies baby, noppies lelystad
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid