facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Noppers Aangenaam fietsen

Noppers Aangenaam fietsen

Info

Noppers aangenaam - fietsen is een gerenommeerd tweewieler bedrijf gevestigd in Sibculo. Bij ons staat service voorop zoals u dat vroeger gewend was

Geschiedenis

Noppers aangenaam - fietsen is een gerenommeerd tweewieler bedrijf gevestigd in het Overijsselse Sibculo. Naast het onderhouden, in- en verkopen van tweewielers zijn wij gespecialiseerd in “ergonomisch” fietsen.
Last van zadelpijn, dove vingers of nek- en rugklachten? Met een ergonomische afstelling van pedalen, stuur en zadel is fietsen weer een feest. Wij hebben hiervoor de juiste apparatuur in huis. Wij zijn geschoold en getraind om u te ondersteunen bij het oplossen van uw lichaamsklachten tijdens het fietsen.
Tevens hebben wij een medisch zadel dat het fietsen met een goed of kwaadaardige prostaatvergroting mogelijk maakt.

Bij ons staat service voorop zoals u dat vroeger gewend was!



"Werkplaats vanaf 10 uur geopend ! di. t/m vr.Noppers Aangenaam Fietsen is een gerenommeerd tweewieler specialist gevestigd in het Overijsselse Kloosterhaar. Naast het onderhouden, in- en verkopen van tweewielers zijn wij gespecialiseerd in “ergonomisch” fietsen."
Adres: Kloosterdijk 178, 7693PS Sibculo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0523237573
Stad: Sibculo
Route: Kloosterdijk 178
Postcode: 7693PS


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Fietsen Wijchen, Mountainbike huren sibculo, Trenergy fietsen, Klos Tweewielers, Elektrische fiets, Niet elektrische fiets, Sparta fiets kopen, Batavus trekking fiets
Recensies
Blij met de nieuwe fiets ! Kom al jaren bij Noppers Aangenaam Fietsen. Elke klant krijgt de aandacht die hij verdient. En service staat bij NAF hoog in het vaandel. Ga zo door met je team John.
Altijd meedenkend en levert de fiets af zoals beloofd. De garantie is ook dik in orde
Wij hebben bij deze fietsenwinkel goede en mooie fietsen mogen kopen. De service is zeer goed! Onlangs hebben we de fietsen laten ophalen om een onderhoudsbeurt te laten plegen. Dit is allemaal netjes verlopen, zeer zeker een aanbeveling voor mensen om hier een fiets aan te schaffen.
Super tevreden, super blij met onze nieuwe fietsen en worden altijd netjes en goed te woord gestaan
Defecte schakeling op mijn mtb. Werd direct naar gekeken, zonder afspraak. Schakeld weer perfect, zonder kosten te berekenen.
Zoals naam al zegt, aangenaam fietsen. Goede service, vriendelijk, behulpzaam en klantgericht. Zeker een aanrader.
Noppers, aangenaamfietsen een fietsenzaak waar de afspraak wordt waar gemaakt. Eerlijk en betrouwbaar TOP!.
Korte lijnen, eerlijk, betrouwbaar en je kunt er ongedwongen onderhandelen over de prijzen! Nee heb je, ja kun je krijgen bij Noppers!
Super winkel vriendelijk personeel Snel geholpen en hele goede service
Goede service en altijd vriendelijk personeel. Mocht er zich een probleempje voordoen dan wordt het snel en vakkundig opgelost.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid