facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nootdorp Parade

Adres: 2631, 2631 Nootdorp
Telefoonnummer: 0682864521
Stad: Nootdorp
Route: 2631
Postcode: 2631



op zoek naar gerelateerd: Parade Nootdorp nieuws, Kledingwinkels Nootdorp, Rooster's Nootdorp, Toko Parade, Juwelier Parade Nootdorp, Toko Parade Nootdorp openingstijden, Parkeren Parade Nootdorp, Pastelle Nootdorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Winkelcentrum De Parade Toko Parade Winkelcentrum De Parade Toko Parade 822 meter zeer tevreden over dit mooie nette winkelcentrum, alle belangrijke winkels bij elkaa...
Recensies
zeer tevreden over dit mooie nette winkelcentrum, alle belangrijke winkels bij elkaar, we komen hier graag.
Fijn om boodschappen te doen met de fiets, met de auto is opzich ook goed te doen maar heeft niet mijn voorkeur ivm de parkeergarage. Auto kan je bijna nooit even langs de zijkant plaatsen voor een snelle boodschap. Ook zij de winkels niet heel spectaculair. Supermarkten breiden steeds meer uit en leuke losse winkels verdwijnen.
Prima winkelcentrum voor de dagelijkse dingen. O.a. 3 supermarkten, vis, vlees, groente en bakkerswinkel, hele fijne kapper, action, schoenenwinkels, het zit er allemaal. In de parkeergarage vooral niet proberen om gelijk op de 1e te gaan staan, rij er eentje door en je parkeert naast lift en roltrap. Vervelend dat er maar één lift aanwezig is en maar een uitgang, fijn zou zijn als je aan de andere kant thv Action ook de garage uit zou kunnen, al is het per trap.
Beetje sfeerloos winkelcentrum. Huizen boven winkels bewoond, dat is goed. Maar straten smal. Teveel baksteen. Wel voldoende winkels en parkeerkelder. Parkeren buiten parkeergarage maximaal een uur, tot 17.00. Van het ene op het andere moment alle parkeerplaatsen bezet.
Gratis parkeren in een redelijk grote garage in het centrum onder de Parade, ideaal. Veel gangbare winkels vlak bij elkaar. Ik woon hier niet meer, maar als ik in de buurt ben, heeft dit winkelcentrum nog voldoende aantrekkingskracht om even te buurten.
Fijn om nog ergens gratis te mogen parkeren. Leuk winkelaanbod en ik kan er makkelijk komen met een duofiets als ik met een cliënt van Ipse wil shoppen. Top!
Helaas gisteren vervelend weer maar wat ik gezien heb is goed bevallen. Gaat zeker terugkomen ook mooi dat je er heel dichtbij parkeren kan top. En veel winkels wat ik snel zag een aanrader op zeker.
Alles is er aanwezig hoop winkels ook op zondag open gratis parkeren helemaal top echt een leuk winkel centrum zeker een aanrader
Teveel grote supermarkten rond het gezellige plein waar ook leuke winkeltjes en/of horeca met terrasjes had kunnen zitten. Gratis overdekt parkeren is top.
Een heel gemoedelijk knus winkelcentrum met een prima winkelaanbod. Onder de rook van Den Haag met de allure van de grote stad en de gemoedelijke sfeer van een dorp. Zo blij dat we er nu vlakbij Ypenburg wonen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid