facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Noot & Zo

Noot & Zo
Adres: Zwaanshals 299 , Rotterdam 3035 KH, NL
Telefoonnummer: 06 51559116
Stad: Rotterdam
Route: Zwaanshals 299
Postcode: 3035 KH


Openingstijden

Dinsdag: 11:00-18:00
Woensdag: 11:00-18:00
Donderdag: 12:00-18:00
Vrijdag: 11:00-18:00
Zaterdag: 11:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: suus notenboom, aardewerk workshop, cursus servies maken, workshop keramiek, keramiekcursus utrecht, keramiek atelier utrecht, keramiek workshop utrecht, cursus porselein utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sober Concept Store Sober Concept Store 167 meter Geweldige nieuwe winkel en galerij, bestel drankjes of spuitbussen aan de bar :
Route du Nord Route du Nord 231 meter
City Art Gallery City Art Gallery 247 meter
Studio Marc Haers Studio Marc Haers 379 meter Hele goede fotograaf
Gesamt Galerie Gesamt Galerie 469 meter
De Witte Slagerij De Witte Slagerij 520 meter
Koffie vijf euro Koffie vijf euro 530 meter
Duende studio's Duende studio's 773 meter
Cucosa Cucosa 787 meter
Studio de Bakkerij Studio de Bakkerij 836 meter We hebben een heerlijk middag gehad. Mooie voorstelling Grappig ontroerend muzikaal. ...
De Z van Zelda De Z van Zelda 885 meter
Galerie Urban Photos Galerie Urban Photos 962 meter WaT een heerlijk RoTTerdamse zaak. PrachTige foto's en bijna alles kan.
Kunstuitleen Rotterdam Kunstuitleen Rotterdam 989 meter Fantastische grote collectie, voor hele schappelijke prijzen. Beste collectie van all...
Frogs Frogs 1 km
Recensies
Je hebt laadpaalklevers en asociale laadpaalklevers! Gewoon je bus schuin over 2 parkeerplaatsen zetten. Deze taxi chauffeur van Noot weigerde om zijn bus recht te zetten zodat iemand anders ook kon laden. Ik moest maar 25 minuten wachten of een andere paal zoeken. Asociale werknemers van de firma Noot.
Wat gaat hier mis? En dan nog horen dat ik / de hele buurt k kan krijgen. Commerciël goedkoop laden over de rug van bewoners die hier niet langs kunnen.
Foto zegt genoeg, het is gewoon terreur in deze wijk. Mag hopen dat hier nooit een ambulance of brandweer langs hoeft als deze aso’s er weer staan want die komen er niet langs. Ook de stoep is niet meer bruikbaar voor voetgangers, invaliden etc. En ze hebben er schijt aan.
Nog nooit zo’n slecht bedrijf meegemaakt in communiceren!! Word nergens op gereageerd. Telefonisch niemand te pakken te krijgen en dan word er gevraagd of je een mail wilt sturen. Dat is nu een week terug en nog steeds niks gehoord! Zonder enige communicatie is de vaste chauffeur van mijn zoontje veranderd in verschillende chauffeuren van onder aannemers. Ook aan de telefoon kunnen ze niet zeggen wie mijn zoontje komt ophalen. Waarom een vaste chauffeur van een route halen als het goed gaat?? Ik heb contact gehad met de chauffeur en ook zij vind het belachelijk en ook op haar word niet gereageerd, is notabene eigen personeel van NOOT
Veiligheid van jonge kinderen en peuters? Geven ze hier niet om. Proberen verloren tijd in te halen door onbeschaafd gedrag te vertonen op de weg als in non verbale communicatie gaat boven alles. Voor de chauffeuse die op 30 oktober rond 09:00 uur bij de ingang van de Helderse Vallei haar bus door een groep kinderen heen drukte; schaam uzelf! U achter het stuur van een bus is een gevaar waarop Nederland niet zit te wachten. Lesje gedragsregels en een strenge berisping zou op z'n plaat zijn.
Toekomstige en houdige ouders die hun kind hieraan mee moeten geven doe dit alsjeblieft niet. Vanochtend problemen gehad met vervangende chauffeur die van voren nog niet wist dat hij van achteren misschien nog leefde en vanmiddag is mijn zoontje van 5 moederziel alleen achtergelaten bij de bso het is dat ik belde of ze extra op wilde letten dat ze hem moederziel alleen op de stoep van een drukke gevaarlijke weg zagen staan met in de weide omgeving geen taxi te vinden. Als je belt krijg je enkel te horen dat je een mailtje moet sturen. Mailtjes lezen ze niet tot nauwelijks. Dit bedrijf zou niet meer mogen bestaan ze brengen jonge levens in gevaar onbegrijpelijk dat deze nouja organisatie wil ik het niet noemen deze puinhoop door gemeentes ingehuurd worden.
Wat een vreselijk bedrijf, mijn moeder is 84 en belt vanavond Woensdag op om vrijdag middag boodschappen te gaan doen. Als antwoord krijgt ze " mevrouw we zitten vol en u kunt pas om 17.45 uur gehaald worden" zij maakt al jaren gebruik van personen vervoer en heeft tot op heden wel eens een keertje problemen gehad maar dit slaat alles. Hier heb je niks aan hier moet echt wat mee gebeuren want dit werkt niet. Dit is toch niet de bedoeling dat je straks 14 dagen van te voren moet reserveren???
Taxi’s zetten zich gewoon op laadplekken en laten hem vervolgens heel de dag staan op een snellaadplek zonder zelfs te laden. Denk dat sommigen geen besef hebben hoe enerverend het is om elektrisch te rijden, aan te komen bij een ‘vrij’ laadpunt om vervolgens een van die dombo’s er te zien staan die het gebruiken als reguliere parkeerplaats. Bij het navragen van de beelden bij de bp blijkt het dan dat ze er al een hele dag staan zonder dat een chauffeur nog maar in de buurt is gekomen van de auto. Professioneel !
Ik heb net gebeld over het schoolvervoer van mijn zoon . Noot heeft dat uitbesteed naar een ander taxibedrijf . We hebben naar noot gebeld voor informatie, maar we krijgen niet de juiste persoon aan de lijn, of ze zijn er niet, of ze zijn op vakantie. En ze zijn zeer kort af aan de telefoon en zeker niet vriendelijk. Zeer slecht bedrijf,moeten ze zeer snel zijn papieren afpakken.
Slecht bedrijf. Sjoemelen met ritten en naaien gemeentes met niet gereden ritten. Ik snap niet dat de gemeenten zaken doen met Noot. Ze hebben tijdens corona overheidssteun gehad, maar hebben buschauffeurs niet betaald voor niet gereden ritten. Ze gaan ook heel slecht om met medewerkers!!!! Beste mensen, ga daar nooit werken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid