facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Noordzijde Zoom 5

Info

TE KOOP: Op ruim perceel, 5 slaapkamers, riante lichte living (95m2) met open, moderne keuken.

Geschiedenis

Op een fraaie locatie aan "De Zoom" gelegen karakteristiek en instapklaar herenhuis met loft uitstraling op ruim perceel met zonnepanelen op het dak en diepe, uitstekend onderhouden achtertuin met diverse tuinkamers/terrassen met sierbestrating, jacuzzi en vrijstaande studio. De woning is in 2011 geheel gerenoveerd en gemoderniseerd met duurzame materialen en voorzien van 4 slaapkamers en badkamer op de begane grond en een riante woonverdieping op de eerste verdieping, bestaande uit een riante, lichte living met open, moderne keuken. De woning is op goede stand gelegen, in een gewilde straat (vrij parkeren) tegenover openbaar groen. In de directe omgeving bevinden zich scholen, winkels, openbaar vervoer, sportvoorzieningen en het historisch stadscentrum Bergen op Zoom op 5 minuten loopafstand. De woning is uitermate geschikt voor dubbele bewoning door de vrijstaande studio in de achtertuin.
Voor het verkrijgen van de juiste indruk van ruimte, afwerking en rust, dient u dit unieke object beslist te bezichtigen!

Inhoud: 890 m3 Woonoppervlakte: 190 m2 Perceeloppervlakte: 582 m2 Bouwjaar: ca. 1902

INDELING EN NADERE OMSCHRIJVING:

BEGANE GROND (geheel voorzien van vloerverwarming en hoge plafonds)
Ruime entree/hal, voorzien van natuurstenen vloer, stucwerk wanden met lambrisering en stucwerk plafond met plafondlijsten, gietijzeren radiator, vernieuwde meterkast (7 groepen en krachtstroomvoorziening voor de studio ), trapkast, toiletruimte met vrijhangend toilet en fonteintje, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot 4 slaapkamers, badkamer en technische ruimte met opstelling CV ketel (Nefit Topline 2012), zonneboiler (zelfvoorzienend in warmwatervoorziening) en aansluitingen ten behoeve van was- en droogapparatuur.
Ruime, speelse slaapkamer 1, gelegen aan de voorzijde, voorzien van stucwerk wanden en plafond, laminaatvloer, glas-in-lood bovenramen, stucwerk wanden, wastafel in meubel, airconditioning en rolluiken aan de buitenzijde.
Ruime, speelse slaapkamer 2, voorzien van stucwerk wanden en plafond, laminaatvloer en airconditioning.
Riante masterbedroom (3), gelegen aan de achterzijde, voorzien van stucwerk wanden en plafond, laminaatvloer, inbouwkast, airconditioning, openslaande deuren naar de achtertuin en deur met toegang tot de badkamer.
Luxe, geheel betegelde badkamer, voorzien van inbouwspots, whirlpool, inloopdouche met regendouche, vrijhangend toilet en dubbele opzetwastafel op badkamermeubel.
Slaapkamer 4, gelegen aan de achterzijde, voorzien van stucwerk wanden en plafond en deur met toegang tot de achtertuin en airconditioning. Deze kamer is thans ingericht als slaapkamer, maar is tevens geschikt als berging, kantoor of praktijkruimte.

EERSTE VERDIEPING (woonverdieping)
Direct toegang tot de bijna 100 m2 riante, sfeervolle en zeer lichte woonverdieping, voorzien van stucwerk wanden en hoge plafonds met plafondlijsten, gietijzeren radiatoren en laminaatvloer.
De living is gelegen aan de achterzijde van de woning, voorzien van riante schuifpui, waardoor een fantastisch uitzicht over de achtertuin is gecreëerd. Vanuit de schuifpui toegang tot een balkon over de volledig breedte van de woning.
De open keuken bevindt zich centraal gelegen op de woonverdieping en is voorzien van moderne keukeninrichting, bestaande uit een kastenwand met stoomoven, oven en een kookeiland, voorzien van afdekbare wokbrander en grillplaat, 2-pits inductiekookplaat, afzuigschouw, vaatwasmachine en spoelbak met cooker.
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich het lichte eetgedeelte door het directe daglicht van de grote open raampartijen.

TUIN
Onder architectuur aangelegde achtertuin, gelegen op het noorden, voorzien van bomen, struiken, plantenborders, grasperken, vijver, diverse tuinkamers/terrassen voorzien van sierbestrating, volledig automatisch beregeningssysteem, overkapping met terras aan de achterzijde van de tuin en dubbele deuren met toegang tot de brandgang.

STUDIO
In de tuin bevindt zich een studio, voorzien van een woon-/slaapgedeelte, keuken en badkamer, airconditioning met verwarmingsoptie en eigen meterkast.
Het woon-/slaapgedeelte met keuken is voorzien van een laminaatvloer, eenvoudige keukeninrichting met 2-pits keramische kookplaat, afzuigkap en spoelbak.
Geheel betegelde badkamer in moderne kleurstelling, voorzien van douche, wastafel in meubel en vrijhangend toilet.

ALGEMEEN:
- Uitstekend onderhouden herenhuis met 4 slaapkamers en vrijstaand gastenverblijf
- Onder architectuur aangelegde riante achtertuin met diverse terrassen en achterom
- De gehele woning is geheel gerenoveerd en gemoderniseerd in 2011
- De woning is in 2016 op de gehele begane grond, alsmede in de studio voorzien van Spilt Unit
airconditioning units
- Op het dak van de woning bevinden zich 20 stuks zonnepanelen en 3 Hot Top panelen met
bijbehorende zonneboiler installatie.
- De eerste verdieping is geheel voorzien van een betonvloer in 2011
- De gehele woonverdieping is voorzien van dubbel glas, alsmede de voorzijde op de begane grond.

Adres: Noordzijde zoom 5, Bergen op zoom, 4613AA Bergen op Zoom
Telefoonnummer: 0164-242955
Stad: Bergen op Zoom
Route: Noordzijde zoom 5, Bergen op zoom
Postcode: 4613AA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kerk van de Heilige Maagd Maria-Tenhemelopneming Kerk van de Heilige Maagd Maria-Tenhemelopne... 760 meter Een mooie theater. Denk dat er ruim 600 mensen in kunnen. De auto hadden we bij de AH...
Theater De Maagd Theater De Maagd 762 meter Mooi sfeervol theater. Voormalige kerk in centrum historische binnenstad. Intiem. Su...
Grote Markt Bergen op Zoom Grote Markt Bergen op Zoom 792 meter Blijf op de hoogte van alle activiteiten van 'de Huiskamer' van Bergen op Zoom. Het m...
Sint-Gertrudiskerk (Bergen op Zoom) Sint-Gertrudiskerk (Bergen op Zoom) 809 meter De toren van de kerk heet in de volksmond ook wel 'De Peperbus'. Een oude legende ver...
De Dikke Boom in Bergen op Zoom De Dikke Boom in Bergen op Zoom 853 meter Vootrwaar een beeldige boom in centrum. Ga er heen!
Hoeve Hildernisse Hoeve Hildernisse 4 km Fantastisch mooie omgeving. Desolaat, stil, water, glooiend land.
Zoommeer Zoommeer 5 km Rustig genieten van de natuur en het water. Aan deze kant verder weinig te doen. Als ...
Zuidgeest Zuidgeest 5 km Zuidgeest is een buurtschap in de gemeente Bergen op Zoom in de Nederlandse provincie...
Tholen (presqu'île) Tholen (presqu'île) 14 km Gezellig stadje !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid