facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NoordZeemeermin

Info

Zwemmen als een echte zeemeermin.. Welk meisje droomt er niet van? Deze droom wordt werkelijkheid met een staart van NoordZeemeermin.

Geschiedenis

Zwemmen als een echte zeemeermin welk meisje droomt er niet van! Nu wordt deze droom werkelijkheid met een staart van NoordZeemeermin.

Wij hebben verschillende staarten in ons assortiment en hier komen steeds nieuwe staarten in andere kleuren en designs bij.
De staarten worden gemaakt van hoogwaardig elastisch textiel, hierdoor zijn ze geschikt voor kinderen tussen de 6 en 11 jaar. De onderkant van de staart is open hierdoor kan je wanneer je de vin niet aan hebt ook nog gewoon paraderen als een zeemeermin op je blote voetjes.
Met de unieke manier waarop de vin is ontworpen hoef je je geen zorgen te maken over de schoenmaat. Maat 30 tot 38 is geen probleem. De vin is gemaakt van het zelfde materiaal waar wetsuits van worden gemaakt. Door het innovatieve ontwerp sluit de vin comfortabel zonder te knellen aan om de voeten en blijft hij ook goed zitten.

Adres: Saturnusstraat 60, 2516 AH Den Haag
Telefoonnummer: 0708870592
Stad: The Hague
Route: Saturnusstraat 60
Postcode: 2516 AH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bayu the label Bayu the label 4 km Twee keer een Bayu bikini gekocht. Goede ervaring met de klantenservice. Laatste biki...
Cocobini swimwear Cocobini swimwear 6 km Website onder constructie voor info: +31 6 40039384
Recensies
Na veel zoeken op internet hebben wij uiteindelijk bij noord zeemeermin een nieuwe staart voor de verjaardag van onze dochter gekocht. De kwaliteit is een stuk beter dan de gemiddelde, vergelijkbaar met merken als FinnFun. Onze dochter is er super gelukkig mee, en heeft er veel plezier van!
Na een jaar zijn de staarten nog steeds prachtig! Er wordt regelmatig mee gezwommen. Mijn dochters stelen altijd de show met deze kleurrijke creaties!
in 2019 voor mijn dochter een meerminstaart fekocht, goede kwaliteit en pasform wat bij de goedkopere varianten vaak erg slecht is
Ik heb bij jullie aan cadeautje gekocht voor mijn nichtje, sterrenbeeld vis net als ikzelf en ze is gek op haar zeemeerminnen staart en zwemt er na wat oefenen als de beste mee! Great product for all the mermaids out there!
Bij zwemschool Hofspetters gebruiken wij de zeemeermin staarten van Noordzeemeermin, en hier zijn we dan ook meer dan tevreden mee! Goede kwaliteit, maar vooral ook hartstikke mooi. Onze zeemeerminnen- en mannen zwemmen met plezier in deze staarten!
Mijn dochtet van 10 is er super blij mee!
Ze was zeer tevreden met de zeemeermin staart als cadeau!
Zwembad Rhienderoord in Brummen heeft een groot scala aan activiteiten, lessen en cursussen. Zo ook de cursus Zeemeermin/Zeemeerman of het verjaardagsfeestje waarin je omgetoverd wordt als zeemeermin/man en deze wonderlijke wereld induikt. De staarten van NoordZeemeermin gebruiken we al jaren en zijn van mooie kwaliteit.
Staart is heel mooi. Goede kwaliteit. Maar denk goed na voordat je een dure staart voor je dochter koopt. Nu na 2 jaar exact twee keer gebruikt. Zoals vadertje Cats al zei: Het hebben van de zaak is het einde van het vermaak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid