facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Noordwijk Buiten

Noordwijk Buiten

Info

Noordwijk Buiten is een kwekerij en theedrinkerij in een 40 jaar oude rolkas die niet meer rolt.

Geschiedenis

Kwekerij en Theedrinkerij Noordwijk Buiten ligt aan de rand van Noordwijk tussen de bollenvelden. Doordat het is gevestigd in een oude rolkas is het er altijd lekker licht en droog.

In de kwekerij worden allerlei kruiden en bijzondere eetplantjes gekweekt die ook nog eens decoratief zijn. In de theedrinkerij kunt u koffie of thee drinken met iets erbij. Niet snel een bakkie doen, maar neem de tijd. Pluk bijvoorbeeld uw eigen kruidenthee. Binnen en buiten zijn gezellige zitjes. Loop lekker rond, ruik en proef een plantje of pak een krantje en krijg het vakantiegevoel.

In overleg is het ook mogelijk uw verjaardag te vieren, te lunchen of een feestje te geven. Kijk op onze website voor meer informatie.

Adres:
Telefoonnummer: 0648205184
Stad: Noordwijk


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 16:00
Dinsdag: 10:00 - 16:00
Woensdag: 10:00 - 16:00
Donderdag: 10:00 - 16:00
Vrijdag: 10:00 - 16:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kinderbauernhof Noordwijk, Indoor speeltuin Noordwijk, Noordwijk Spielplatz am Strand, Noordwijk bei Regen mit Kindern, Noordwijk Aktivitäten für Kinder, Noordwijk Geheimtipps, Indoorspielplatz Noordwijk, Waterspeeltuin Noordwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aannemingsbedrijf Steenvoorden Aannemingsbedrijf Steenvoorden 2 km Super mooie tuin afgeleverd, heel erg blij!
Recensies
Heel gezellig plekje zeker met mooi weer! Prachtige pluktuin ook!
Super leuk! Thee uit eigen tuin, bloemen plukken of lekker appeltaart eten, wat wil je? En als je van eetbare plantjes houdt moet je zeker een keer hier langs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid