facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Noordwest Ziekenhuisgroep locatie Alkmaar

Noordwest Ziekenhuisgroep locatie Alkmaar
Adres: Wilhelminalaan 12, 1815 JD Alkmaar (gemeente)
Telefoonnummer: 072 548 4444
Stad: Alkmaar
Route: Wilhelminalaan 12
Postcode: 1815 JD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Medisch Centrum Alkmaar Medisch Centrum Alkmaar 36 meter Vertaald door Google Super zorg Origineel Super opieka
Noordwest Ziekenhuisgroep Noordwest Ziekenhuisgroep 101 meter Ik werd gisteren met spoed opgenomen doordat ik met enorme pijn het niet meer kon ver...
Safemasks Safemasks 3 km PYM (Protect Yourself Mask) wordt door Sympafix op de markt gebracht.
Recensies
Rustig. Prima ziekenhuis.
Uitstekend ziekenhuis. Pro actieve behandeling, veel aandacht ondanks de drukke Corona tijden. Meer dan tevreden over zorg, snelheid van handelen, meedenken en volledigheid en vriendelijkheid bij de contacten met artsen en personeel. Complimenten!
Vriendelijk gastvrouw, huiselijke sfeer, mooie expositie. Dokter was behulpzaam
Prima ziekenhuis. Ook in deze vervelende Corona tijd word je goed geholpen en correct te woord gestaan. Niets op aan te merken.
Wat een lieve mensen.. vanaf de telefonische consulten.. de anesthesist . De gynaecoloog.. de arts die de ingreep uitvoerde .. de verpleegster.. iedereen stelde me gerust en was zooo lief... en heb inderdaad niks gevoeld onder sedatie! Wat een fijne ervaring!! Dank jullie wel afdeling 122!!! Ben jullie zo dankbaar!!!
Prettig ziekenhuis, meerdere ingangen waardoor drukte gespreid wordt. Veel parkeergelegenheid, ook al is dat niet altijd voldoende. Helaas moet je er voor betalen. Dat maakt het ziekenhuis bezoek wel duur als je elke dag moet komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid