facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NoordOost Wonen Makelaardij

NoordOost Wonen Makelaardij

Info

NoordOost Wonen Makelaardij - De actieve, flexibele en voordelige makelaar. Unieke werkwijze bij aankoop, verkoop en verhuur van woningen en appartementen.

Geschiedenis

Bemiddeling bij aankoop, verkoop, verhuur en beheer van woonruimte.



"NoordOost Wonen Makelaardij is een jong en uiterst actief en flexibel makelaarskantoor met een unieke werkwijze.NoordOost Wonen Makelaardij hanteert altijd voordelige en vaste tarieven voor de verkoop, aankoop en het verhuren van woningen en appartementen."
Adres: Moerheimstraat 4, 7701 CE Dedemsvaart, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0523858685
Stad: Dedemsvaart
Route: Moerheimstraat 4
Postcode: 7701 CE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00
Dinsdag: 09:00 - 15:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Makelaar Ommen, Funda Dedemsvaart, Blijhuis Makelaardij, Stille verkoop Ommen, Woningverhuur Dedemsvaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mijnheer Makelaars Mijnheer Makelaars 436 meter Prima ervaring opgedaan met dit makelaarskantoor. Zeer tevreden.
Recensies
Zeker niet te spreken, telefonisch mooie woorden verder geen enkel contact mogelijk. De makelaar is niet te bereiken en maakt gebruik van wat het lijkt een call center. In 2 weken tijd voor een huur woning zijn 4 mails onbeantwoord zowel via funda als eigen website. en is er 3x telefonisch toe gezegd ik gebeld zou worden ook dit is niet gebeurd. Zeer onprofessioneel word er gehandeld binnen noordoost wonen. Ik raad deze makelaardij niet aan voor samen werking of onderhandeling. Dergelijk handelen wekt geen vertrouwen in professionaliteit.
Huis in de verkoop via NoordOost Wonen. Meer dan goede prijs/kwaliteit verhouding en een super presentatie van de woning. Ik kan Noordoost Wonen aan iedereen aanraden die zijn/haar huis wil verkopen. Recensie ontvangen van J. Harms via Facebook.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid