facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Noordink Binnenzonwering

Noordink Binnenzonwering

Info

Noordink Binnenzonwering is een raamdecoratie specialist wie op maat levert en produceert.
Ook leverancier van Style by ABZ en Toppoint raamdecoratie



"Noordink Binnenzonwering is een raamdecoratie specialist wie op maat levert en produceert.Gordijnen, inbetween, vitrage, Rolgordijnen,Duorolgordijn, Plissés, Duet , Houten Jaloezieën,Aluminium Jaloezieën, Vouwgordijnen, Hor systemen.Constructie aanpassing t.b.v binnenzonwering"
Adres: Textielstraat 15, 7483pc Haaksbergen
Telefoonnummer: 0535746349
Stad: Haaksbergen
Route: Textielstraat 15
Postcode: 7483pc



op zoek naar gerelateerd: Noordink Haaksbergen, Raamdecoratie Haaksbergen
Recensies
Wij zijn erg tevreden over de geplaatste raambekleding. Voordat we de keuze gemaakt hebben heeft Erik ons een uitgebreide uitleg gegeven over de mogelijkheden en diverse foto's laten zien. Super service, komt de gemaakte afspraken na. Een goede keuze geweest en mocht er in de toekomst nog wat nodig zijn zullen we zeker opnieuw contact opnemen.
Ook wij zijn zeer tevreden over Noordink zonnewering. Erik geeft uitstekend advies en denkt met je mee, hij heeft kennis van zaken. Prijs kwaliteit vinden wij prima, Erik heeft ook alles vakkundig gemonteerd. Al met al zijn we zeer tevreden.
Erik heeft ons een goede uitleg gegeven, nam er echt de tijd voor. Ons goed geholpen met keuzes maken. Levertijd en montage zijn perfect verlopen. Na een verkeerde handeling van mijn kant was Erik direct de volgende dag aanwezig om het weer te repareren. Dussssssss Erik je bent een topper
Erik geeft goed advies en heeft een ruim aanbod. Hij communiceert duidelijk over de voortgang van de order en heeft alles snel en vakkundig gemonteerd. Ik ben blij met mijn houten jaloezieën en zou Erik zeker aanbevelen.
Wij zijn erg tevreden over de aankoop van plisse's bij Noordink binnenzonwering. Erik geeft goede adviezen en denkt met je mee. Vlotte levering en vakkundige montage. Top!!!
Erik Noordink heeft mijn ouders geholpen bij het terugplaatsen van de gordijnen nadat zij nieuwe kunststof kozijnen in hun woning hebben geplaatst. Ze zijn enorm tevreden over hoe Erik dat heeft gedaan. "Hij is een vakman, weet waarover hij praat en heeft voor elk probleem een oplossing paraat", aldus mijn vader. "Daarnaast laat hij het werk erg netjes achter".
Erik heeft allemaal duettes geplaatst nadat we kunststof kozijnen hadden gekregen. Prima service en hij maakt waar wat hij zegt voor een nette prijs.
Wij hebben een goede ervaring met Noordink binnenzonwering. Erik gaf ons goede tips en nuttig advies voor, tijdens en na de aankoop van onze duettes. We zijn dik tevreden met het resultaat!
Erik heeft goede adviezen gegeven en dacht mee in oplossingen. Informeerde ook steeds tijdig over voortgang van bestelling en plaatsing. Zeker een aanrader.
Erik heeft een luisterend oor. Belangrijk om klantwensen tot realisatie te brengen. Komt zijn afspraken na en biedt een goede after sales service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid