facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Noordhollands Jeugdorkest

Noordhollands Jeugdorkest

Info

Het Noord-Hollands Jeugd Orkest

Geschiedenis

Het Noordhollands Jeugdorkest (NHJO) is een volwaardig symfonieorkest, bestaande uit ca. 100 talentvolle jonge musici tussen 13 en 25 jaar, onder de inspirerende leiding van dirigent Bas Pollard.

Twee keer per jaar wordt er een serie concerten in verschillende plaatsen in de provincie gegeven. Het niveau van het orkest is erg hoog en de programmering is altijd afwisselend. Diverse werken van grote componisten worden uitgevoerd; daarnaast speelt het NHJO vaak met grote solisten. Met de programmering wordt een breed publiek aangesproken. Maar vooral het enthousiasme van de musici, de gedrevenheid waarmee ze spelen en het plezier dat er werkelijk van afspringt maakt het bijwonen van een concert van het Noordhollands Jeugdorkest tot een indrukwekkende gebeurtenis.

Voor muziekleerlingen en studenten aan conservatoria is het zeer aantrekkelijk om orkestervaring op te doen bij ons orkest. In het NHJO kunnen muzikanten symfonisch repertoire spelen in de originele orkestbezetting. Intensieve groepsrepetities onder leiding van vakdocenten dragen bij aan de muzikale vorming van de jeugdige musici. Tweemaal per jaar houdt het orkest audities om talentvolle jongeren te selecteren en verder te begeleiden.

Het NHJO kan zich dan ook meten met de bekende jeugdorkesten van Nederland.

Adres:
Stad: Heiloo



op zoek naar gerelateerd: NHJO leden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Don Diya Foli Don Diya Foli 394 meter Welkom op de facebookpagina van Don Diya Foli
Puik Puik 2 km Prima plek om een lekker special biertje te doen met vrienden. Was wel erg rustig 3 ...
Jørgen Jørgen 7 km Live // Learn // Listen // Feel // Produce
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid