facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Noorderloo

Info

Noorderloo Camping en Lunchcafe
Opening Season 2019

Adres: Dorpsstraat 31, 9699PA Vriescheloo, Groningen, Netherlands
Stad: Vriescheloo
Route: Dorpsstraat 31
Postcode: 9699PA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuincamping Ntourage Tuincamping Ntourage 4 km Mooi terrein, goed sanitair, droog plekje onder het afdakje, vriendelijke eigenaren e...
Recensies
Zalige camping! Super schoon sanitair. De camping is echt heerlijk genieten in de stilte van de pure natuur. Wij zijn er als grote familie een week geweest. Voor jong en oud is het er heerlijk vakantie vieren. Indien het buiten het hoogseizoen met tent kamperen slecht weer of koud is kan er gebruik gemaakt worden van het café als warme ruimte. Café is alleen in business in het hoogseizoen Voor kinderen is er eindeloos veel speel mogelijkheid. Wij hebben gekampeerd in mei met een 7 weken oude baby. Met wasmachine en droger beschikbaar was dat ook wel een uitkomst. In het hoogseizoen hebben ze ook tipi/yurt-achtige tenten voor glamping. Kortom, voor ieder wat wils.
Fantastisch gelegen natuur camping heerlijke uitzichten en pure rust en stilte.
Hele fijne kleine camping. Mooie ruime plekken. Mooie natuurlijke zwemvijver, zeer geschikt voor jongere kinderen. Prettige sfeer en een heerlijk vega lunchcafé. Alles was top behalve het weer af en toe....
Afgelopen zomer genoten op Noorderloo! Prachtige camping! Rust, ruimte, schoon sanitair, fijne service, heerlijk eten. Je waant je het buitenland. We komen hier graag weer.
Een heerlijke camping in een bos. Niet al te groot maar veel voorzieningen waaronder een speelbos, zwemvijver, voetbalveldje en een huiskamer waar je ook spelletjes en boeken kan lenen. Het sanitair is mooi en schoon, niet zo'n container die je vaak ziet maar een mooi huisje. Fijn ook dat het lunchcafé praktisch volledig vegan is. Aanrader.
Deze rustige charmante camping wordt door jonge enthousiaste eigenaren gerund. De camping is in een klein stuk bos gelegen, heeft ruime plekken. De veldjes zijn als cirkel opgezet. Het sanitair is modern en wordt minimaal 2x daags schoongemaakt. de douches werken zonder muntjes etc en zijn lekker warm. De sfeer is gemoedelijk en rustig. Ook mooi aangelegd is de zwemvijver met veel bloeiende planten. Verdere voorzieningen zijn een volleybadveldje, badmintonveldje en trapveldje. Daar zijn tevens ook vuurplaatsen. Bij de receptie is ook een vegan lunch voorziening en bbq plaats. Tevens is daarnaast een fraaie moestuin gelegen, waar verse ingredienten worden geoogst voor de gerechten. Al met al een aanrader deze camping!
Mooie gelegen camping met mooie velden. 5 velden met elk andere sfeer. Als de kleine velden helemaal vol zijn, dan sta je wel dicht bij elkaar, maar oké. Water en afvoer bij kampeerplek. Mooi / goed sanitair. Met zwemvijver, verspreid hangende hangmatten, picknicktafels en kampvuurplekken. Sfeer goed. Lunchcafé met lekker eten en drinken.
Een hele fijne camping die ruim is opgezet maar toch knus en gezellig aanvoelt. Het sanitair is erg netjes en schoon. Daarnaast is er een magnetron, koelkast en vriezer voor algemeen gebruik. Het lunchcafe is heerlijk en volledig vegan. Hebben hier gedurende de week meerdere keren gegeten. Dank voor deze fijne ervaring!
Gezellig en hippe sfeer, bio, vegetarisch en vegan eten en drinken voor normale prijzen. Mooi in de natuur er is ook een camping bij. Dat zal ook leuk zijn, wij waren passanten
Wat een toffe camping is dit. Wij waren hier met onze twee zoons van vier en zes. Heerlijk genoten op deze camping. Perfect sanitair dat altijd schoon was, ruime plekken op een prachtig veldje met een speeltoestel in t midden. Direct aan de camping t zwemmeertje met een natuurlijk filter erin dat zorgt voor vers water. De eigenaren beheren deze camping met heel veel passie en dat merk je in alles. En t eten en drinken in t eettentje dat hoort bij de camping is formidabel. Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid