facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Noorderbreedte

"MultiFunctioneelCentrum MFC"
Adres: Meteoor 3, 7891 BD Emmen (gemeente)
Telefoonnummer: +31591313047
Stad: Emmen
Route: Meteoor 3
Postcode: 7891 BD



op zoek naar gerelateerd: Noorderbreedte Klazienaveen, Noorderbreedte locaties, Noorderbreedte vacatures, Noorderbreedte contact, Noorderbreedte tadingastraat Leeuwarden, Noorderbreedte inloggen, Noorderbreedte Leeuwarden, Noorderbreedte Revalidatie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dorpshuis De Barnstee Dorpshuis De Barnstee 5 km Hadden een gender reveal gepland en daarvoor zaal 8 gereserveerd, toen het zover was,...
Wijkcentrum Angelslo Wijkcentrum Angelslo 7 km Optimaal Leven team
Pand 88 Pand 88 8 km Helaas niet zo aardig personeel.
Pand 88 Pand 88 8 km Helaas niet zo aardig personeel.
Recensies
Was buiten, Domesta deelde energiebesparende materialen uit aan huurders. Maar bij Noorderbreedte was het altijd goed toeven.
Ruim dienstencentrum, grote zaal, diverse kleinere zalen en kamers. Voor elk doeleinde geschikt. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
EHBO lessen altijd noodzakelijk. Eerste hulp . Wat zie je. Vragen wat en hoe het is gebeurd. Bewustzijn in de gaten houden 112 bellen.
Vriendelijke vrijwilligsters en gezellig gezongen daar met het koor.
Fijne en leuk personeel. Super gezellige boel, waar je veel plezier hebt.
Veel ruimte voor activiteiten en koffie beschikbaar, maar heeft heel dringend een opfriskleur nodig. De bruine muffige sfeer is niet meer van deze tijd.
Diensten centrum voor de noordkant van Klazienaveen. Gezellig ingericht en voorzien van allerlei diensten voor de buurt bewoners. Prima beheerders echtpaar!
Daar is altijd gezellig daar moet je een keer heen gaan
Naar een toneelstuk geweest van de toneelvereniging. Was een leuke en gezellige avond.
Het was een heel gezellige Ouderendag groetjes Marietje en Jo
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid