facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Noordelijk Ballonvaartcentrum

Noordelijk Ballonvaartcentrum

Info

Het Noordelijk Ballonvaartcentrum is een professioneel ballonvaartbedrijf dat ballonvaart boven Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Noord-Holland.

Geschiedenis

Het Noordelijk Ballonvaartcentrum is met zijn 20 jarig bestaan een professioneel Nederlands ballonvaartbedrijf met een pure passie voor ballonvaren. Onze ballonvloot bestaat uit meer dan 10 ballons.

Ballonvaarten boven Noord Nederland.
Vaar met ons ballonvaart bedrijf mee boven:

Noord-Holland
Friesland
Groningen
Overijssel
Groningen
Drenthe
Utrecht
Flevoland


Ballonvaarten vanaf elke gewenste locatie bij een groepsboeking van 5 of meer personen of een exclusieve ballonvaart voor 2 t/m 4 personen.

Wij onderscheiden ons van andere bedrijven doordat we met niet meer dan 10 personen in één ballon varen. Bij deelname van meer passagiers ballonvaren we met meer ballons uit onze ballonvloot.

Ballonvaart boeken
Telefonisch kunt u uw ballonvaart boeken op werkdagen tijdens kantoortijden van 9.00 tot 17.00 via telefoonnummer: 0513-417503.

U kunt ook eenvoudig uw ballonvaart online boeken en veilig betalen d.m.v. iDEAL (uw tickets zijn dan direct geldig en u krijgt direct 5% korting), Paypal of een factuur.

Ballonvaart seizoen
Het NBC vaart het hele jaar door. Een vaart in de winter kan zich in bekoring zeker meten met een vaart op een zwoele zomeravond. Er wordt ‘s ochtends en ‘s avonds gevaren.



"Het Noordelijk Ballonvaart Centrum is een professioneel ballonvaart bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring.In de jaren dat ons bedrijf bestaat hebben we geleerd wat het verschil maakt tussen een gewone ballonvaart en een perfecte ballonvaart.Het is onze missie om te zorgen dat uw ballonvaart perfect is. Van het moment dat u boekt tot het moment dat u weer thuis bent."
Adres: Vegelinsweg 1, 8501 BA Joure
Telefoonnummer: 0513-417503
Stad: Joure
Route: Vegelinsweg 1
Postcode: 8501 BA



op zoek naar gerelateerd: Ballonvaart Van Manen, Ballonvaart Nieuwe Niedorp, Ballonvaart 13 personen, Ballonvaart Alkmaar, Ballonvaart West Friesland, Ballonvaart tickets, Ballonvaart seizoen, Ballonvaart slecht ter been
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FrieslandWonderland FrieslandWonderland 300 meter FrieslandWonderland: het DNA van Fryslân!
VakantieXperts VakantieXperts 601 meter Een goed reisbureau, waar ze de tijd voor je nemen. het is wel op afspraak. Deze mens...
Kiteholland Kiteholland 1 km Boek hier je ultieme kite of surfvakantie!!
Share the Rush Share the Rush 1 km Share the Rush is an online platform for sports travel.
Lizette van Rossum - Travel Counsellor Lizette van Rossum - Travel Counsellor 2 km Stel je eens voor..Jouw persoonlijke reisadviseur. Thuis in de hele wereld. Op de hoo...
Recensies
Geweldig bedrijf. Super verzorgd, materialen dik voor elkaar, en professionele ballonvaarder Trees. Heerlijke vlucht: echt genieten!
Deze professionals maken van je vaarwens écht een superveilige belevenis. We hebben genoten!
Wat kun je hier een onvergetelijke avond krijgen. Hoop nog eens mee te mogen.
Wat een fantastische ervaring. En wat is er goed op ons gepast. Een aanrader
superleuke ervaring waarbij de wind het opstijgen en landen behoorlijk vertraagde.
Vorige week een prachtige ballonvaart mogen maken. Het was fantastisch. Krijg je de kans om dit te doen. Ik zeg altijd doen.
Vertaald door Google Geweldige ballonvaart over Friesland. Je merkt dat je hier met professionals te maken hebt. Origineel Tolle Ballonfahrt über Friesland. Man merkt, dass man es hier mit Profis zu tun hat.
Vertaald door Google Goede service, goed georganiseerd en deskundig. Origineel Great service, well organised and knowledgeable.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid