facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NOORD op de schaal van Richter -Walkyre

NOORD op de schaal van Richter -Walkyre

Info

NOORD op de schaal van Richter is een 3 dimensionale theatervoorstelling die in het voorjaar van 2020 van start gaat.

Geschiedenis

Onderweg naar Later is een bijzondere multimediale voorstelling; belevingstheater met live muziek, expressieve en zeer afwisselende choreografieën, gedanst op eigenzinnige nieuwe composities en muziekarrangementen, met betoverende filmbeelden.Onderweg naar later is de derde multimediale voorstelling van Stichting Walkyre Echo’s. Deze voorstelling sluit de trilogie van Walkyre af... drie voorstellingen met een inhoudelijke onderlinge samenhang. Gebaseerd op een sage, geschreven door Geke Hoogstins, geïnspireerd op de theorie van James Lovelock én de actualiteit van onze samenleving en duurzame verhouding met de aarde.

Onderweg naar Later in Emmen staat gepland voor vier voorstellingen van 1 t/m 4 september 2016. Een try-out voor scholieren en publiek staat gepland op 31 augustus 2016.

Adres: Vijzelweg 2, 9463TM Eext
Telefoonnummer: +31654346343
Stad: Eext
Route: Vijzelweg 2
Postcode: 9463TM


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid