facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Noord Hollands dorpencircus

Noord Hollands dorpencircus

Info

Vanaf medio september tot en met medio december in vele Noord-Hollandse dorpen te bewonderen.



"Het Noord-Hollands Wintercircus was al jaren vroegtijdig uitverkocht. Door het spelen in een grotere tent, gericht op de wijde omgeving, hoeft er komend seizoen geen ‘nee’ meer verkocht te worden. Met als regisseur Tony Wilson voormalig spreekstalmeester Wereldkerstcircus Carré, een geweldige samenstelling van artiesten en huisclown Frenky, is er een gedegen basis om een top show te presenteren. Een grotere tent biedt bovendien ruimte aan wat ‘grotere’ acts en net als bij de overige Duursma-circusproducties komt er natuurlijk ook een mooie kinderboerderij te staan die dagelijks gratis toegankelijk is."
Adres:
Stad: Alkmaar



op zoek naar gerelateerd: noord hollands archief personen, noord hollands archief geplande evenementen, noord hollands archief kleine houtweg, noord hollands archief openingstijden, noord hollands archief beeldbank, noordhollands dagblad app android, noord hollands dagblad, oud archief noord holland
Recensies
Mooie show, leuke mensen, goede foto's kunnen maken, 1 van onze kids werkte ook mee.
Wat was het een feest om aanwezig te zijn bij het Noord-Hollands Wintercircus. Van het ontvangst in een aangenaam warme tent tot het uitgeleide doen na afloop. Alles draaide om de bezoekers, om ze een onvergetelijk bezoek te bezorgen. Spanning en hilarische acts wisselden elkaar af in een prettig tempo. Met respect heb ik gekeken hoe het team samenwerkte, waardoor er een vloeiend geheel ontstond en er geen seconde ruimte voor verveling was. Dit circus is een aanrader en verdient keer op keer een volle tent.
Zijn afgelopen zondag 8 januari naar dit circus geweest in Heerhugowaard. Wij en onze 2 kleindochters hebben heel erg genoten....dit is echt voor herhaling vatbaar.. Wat een leuke show bij binnenkomst voelde je je al welkom heel gezellig en lekker warm bij binnenkomst. Begonnen mooi op tijd en alles ging super !! Ook veel gelachen om malle brandweerman kortom te veel om allemaal op te noemen mensen ga er volgende keer ook heen echt aanrader!!
Net terug van een heerlijke avond in dit circus. Buiten dat de acts van goede kwaliteit waren, vond ik vooral de sfeer ook heel erg leuk. Er werd echt persoonlijk contact gemaakt met het publiek, absoluut een aanrader!
Vandaag het Noord-Hollands Wintercircus in Heerhugowaard gezien. We waren met 5 volwassenen en 4 klein- kinderen. En we hebben genoten! Spectaculaire acts, humor, gezelligheid. De kinderen waren enorm enthousiast, maar wij ook. Absoluut een aanrader deze kerstvakantie!
Eerlijk is eerlijk. Dit circus is echt met heel veel zorg in elkaar gezet. Voor de kids sowieso geweldig, maar voor volwassenen zitten er ook stukken tussen waar je toch wel even versteld van staat. Ongelooflijk waar de mens tot toe in staat is...
Vandaag geweest met 13 personen, oudste 79 jaar en jongste 6 jaar. Iedereen heeft ontzettend genoten en was positief. Complimenten
Leuke afwisselende voorstelling voor het hele gezin! Goede mix van artiesten. Het geheel is goed verzorgd! Aanrader voor de kerstvakantie.
Vandaag naar het Wintercircus geweest in Heerhugowaard, geweldig! Spannende, leuke goede acts. Wij hebben genoten en vinden het een aanrader voor de kerstvakantie!
Geweldig voorstelling klase artisten . Genoten van begin tot einde. Egt een aanrader. Una funcion maravillosa
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid