facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Noodles By MoMi

Info

Come to MoMi for A big bowl of ramen or authentic japanese side dishes

Adres: Arnhemsestraat, 9, 3811 LE Amersfoort
Telefoonnummer: +31337370149
Stad: Amersfoort
Route: Arnhemsestraat, 9
Postcode: 3811 LE


Openingstijden

Maandag: 00:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Momi noodles, Ramen restaurant Amersfoort, Iza Amersfoort
Recensies
Bedrijfsnaam: Noodles by MoMi Locatie: Amersfoort centrum Soort: Bubble teas, Milk teas Eten 1/10: geen idee, er zijn alleen maar snacks Parkeren: gemakkelijk in de buurt Toiletten: n.v.t. Netheid 1/10: 7, beetje kaal Bereikbaarheid auto: Gemakkelijk Bereikbaarheid OV: gemakkelijk Rolstoeltoegankelijkheid: Ja Klantvriendelijkheid 1/10: 7 Review: Lekkere bubble teas/milk teas. Zijn wel veel op “sold out”. Jammer.
Had al een keer een vega miso soep gehaald bij momi, super lekker!! helemaal met mais een noodle eitje er bij en oor paddestoelen. Had ik pas weer gehaald sorry maar het was gewoon vies, het smaakte naar slootwater. Er zat paksoi in vreemde paddestoelen noodles en dat was het geen ei, geen mais geen lekkere paddestoelen. Sorry maar hier wil ik niet 11 euro voor betalen. Ik hoop dat jullie iets meer moeite in jullie eten gaan steken want het was zo veelbelovend.
Ik had bubble tea met Yasmin tea,aardbei smaak en aardbeien bubbles het is het lekkerste wat ik ooit het gedronken het personeel was heel aardig echt een aanrader
Er liepen letterlijk 3 muizen rond. Toen ik het aangaf leek het ze niks te boeien. Ik kom er nooit meer en de boba is ook niet lekker.
Al 3 keer iets vergeten bij de bestelling. Laatste keer ging het om totaal €8 wat miste. Wordt nergens op gereageerd. Ben er klaar mee. 2 sterren omdat het wel lekker is wat ze wel leveren.
Goede bubble tea, inrichting iewat kaal maar voor de rest perfect!
Super vriendelijk personeel en heerlijke thee
Lekkere en betaalbare sushi!
Vertaald door Google Mijn melkthee had tapiocaballen die hard waren, alsof ze niet vers waren, denk ik. . . Origineel My milk tea had tapioca balls that were hard , as if they weren't fresh , I guess ...
Vertaald door Google Binnen hing een brandlucht. De vrouwen die binnen werkten, gingen naar buiten met handschoenen aan, raakten de deur aan en veranderden hun handschoenen niet. Het gerecht miste kruiden, ik zal daar zeker niet komen. Origineel W środku czuć było spalenizna. Kobiety pracujące w środku wychodziły w rękawiczkach dotykały drzwi poczym nie zmieniały rękawiczek. W daniu brakowało przypraw już tam nie zawitam napewno.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid