facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nonna

Info

Bij Nonna kunt u terecht van dinsdag t/m zaterdag voor heerlijke koffie en thee, maar vooral om te genieten van een heerlijk vers belegd broodje. Voor ontbijt en lunch heeft u een goede keus uit verschillende luxe, verse, warme en koude broodjes.

Geschiedenis

Bij Nonna kunt u terecht van dinsdag t/m zaterdag voor heerlijke koffie en thee, maar vooral om te genieten van een heerlijk vers belegd broodje. Voor ontbijt en lunch heeft u een goede keus uit verschillende luxe, verse, warme en koude broodjes.

Adres: Oudestraat 16, 8261CP Kampen
Telefoonnummer: 0388506461
Stad: Kampen
Route: Oudestraat 16
Postcode: 8261CP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Subway Kampen Subway Kampen 150 meter In kampen broodje laten bezorgen de bezorger was zeker de weg kwijt om ongeveer half ...
Brasserie De Groene Vlinder Brasserie De Groene Vlinder 188 meter Hele leuke tent. Leuke prijzen en goed eten. En vriendelijk personeel. Aanrader is ze...
Recensies
We hebben heerlijk gegeten. Ik had de Tostado en mijn vrouw een broodje plateau. Het personeel is erg vriendelijk en komt ook vaak genoeg langs. Aan de inrichting mag nog wel wat gebeuren, erg veel nep planten en bloemen.
Sfeervolle lunchroom. Wij kozen voor een overheerlijk broodje pastrami met een beker boerenmelk. Prima keus! Vlotte en vriendelijke bediening.
Lekker broodje brie en latte macchiato gehad. Vriendelijke personeel.
Heerlijk en betaalbaar eten en vriendelijke bediening door de eigenaar zelf. Gezellig in een winkelstraat
Tijdens de lunch genoten van een heerlijke broodje. Alles is vers en dat proef je. Zeer vriendelijke bediening die goed weten wat er op het menu staat. De inrichting is knus en gezellig, in de zomer is er een leuk terrasje. Broodje geitenkaas heeft hier een andere uitvoering dan normaal, smaakt eens lekker anders!
Ontzettend leuk restaurant. Ik kwam hier 'toevallig' terecht. Heb een heerlijk vegetarisch broodje gegeten en een verrassend coole limonade zonder suiker maar mét echt fruit gedronken. Voor mij een reden om nog eens naar Kampen te gaan!
Bijzonder vriendelijke bediening in deze rustieke lunchroom in het hart van Kampen. Mooi uitzicht, voldoende zitplaatsen over drie verdiepingen verspreid. Betaalbaar, smakelijk. En, niet onbelangrijk, het toilet is er zeer schoon. Topper!
Heerlijk eten en drinken op een relaxte plek in de winkelstraat van Kampen. Een zeldzaam goede zaak in Kampen waar je bediend wordt met een lach en een grapje op zijn tijd. Lekker luchtige sfeer, maar vooral veel liefde en passie voor het eten en drinken wat ze maken en serveren.
Héérlijk broodje. Lieve mensen in de bediening. Maar het is dan Italiaans maar het interieur laat wat te wensen over .... een allegaartje aan lampen op het plafond ...mis ook wat Italiaanse kleuren op de muren. Maar verders lekkere koffie en gezellig
Prima broodjes gehad. Huisgemaakte tonijnsalade is super! De ambiance spreekt mij niet zo aan en het meubilair vond ik oncomfortabel, vandaar drie sterren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid