facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nomen Tweewielers

Nomen Tweewielers

Info

Nomen Tweewielers is een ruime fietsenzaak voor zowel reparatie als verkoop van fietsen en accessoires.

Geschiedenis

Nomen is een fietsenzaak die zich voor richt op de wensen van de klant daarom staan service en klantvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel.

We verkopen en repareren zowel stadsfietsen, hybrides, mountainbike's, racefietsen, bakfietsen en electrische fietsen.

We zijn dealer van o.a. : Gazelle, Koga, Batavus, Flyer, Sparta, Ultimate, Loekie, Aldo, Cortina en Alpina. Interesse in een ander merk? vraag naar de mogelijkheden in de winkel.

Verder hebben we een ruim opgezette Agu Kleding hoek met o.a. :
regenkleding, spinningkleding, wielrenkleding, fietsschoenen, handschoenen en helmen.

Ook hebben we een ruim aanbod aan losse onderdelen voor de doe het zelver en is vrijwel alles te bestellen.

Adres: Raadhuisweg 29-31, 2811HT Reeuwijk
Telefoonnummer: 0182-396334
Stad: Reeuwijk
Route: Raadhuisweg 29-31
Postcode: 2811HT



op zoek naar gerelateerd: Hoogeveen fietsen, Leentvaar fietsen, Tweedehands fietsen Doetinchem, Tweedehands fietsen Purmerend, Tweedehands fietsen Waddinxveen, Tweedehands fietsen Houten, Tweedehands fietsen Drenthe, Tweedehands fietsen Zeeland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fietslease Holland Fietslease Holland 414 meter Snelle levering en goede service.
Recensies
Vanochtend langsgeweest om de banden van een rolstoel op te laten pompen. Ik werd vriendelijk ontvangen en meteen geholpen door Tim. De 4 banden zijn conform de voorgeschreven druk op spanning gebracht. De werkzaamheden werden als service van de zaak uitgevoerd. Wat een klasse!
Uitstekende fietsenwinkel. We huurden hier met het gezin tijdens vakantie in landal park in de buurt, 4 elektrische fietsen. Perfect afgestelde gazelle fietsen met middenmotor en performante batterij aan een scherpe prijs. De reservering, ophaling en terugbrengen liep niet alleen heel erg vlot, ook het contact met de zaakvoerder was bijzonder hartelijk. Mochten we hier in de buurt wonen, we waren, zoals wellicht de rest van het dorp, vaste klant bij Bike totaal Nomen. Een zaak uit de duizenden. Dank je wel nogmaals, het was bovendien een erg fijne fietstocht daar aan de reeuwijkse plassen.
Heel goede en betrouwbare fietswinkel. Kwaliteit en goede service staan voorop voor de klanten, helemaal Top!
Fijne winkel, personeel weet waar ze het over hebben, Doen erg de best voor de klant, zodat mijn fiets supersnel geleverd kon worden.
Koga de luxe lady, 2e hands bij deze winkel gekocht. Wat een heerlijke fiets. In eco stand zweef je over de weg. In een woord fantastisch. Goeie bezorging, snel en netjes. Vriendelijke mensen. Dik tevreden.
Goede winkel om fietsen en fietsaccessoires te kopen. Niet goedkoop, maar ze geven goed advies. En er is een uitstekende reparatie afdeling
Tijdens mijn vakantie was ik in panne gevallen onderweg en na 1u30 uur wachten op bijstand van mijn verzekering heb ik het opgegeven. Ik heb deze fietsenmaker opgezocht en deze hebben me zeer snel geholpen! Jullie verdienen 6 sterren!
Wat een fijne zaak is dit toch, echt een verademing; wordt altijd goed geholpen, mijn fiets rijdt weer als een zonnetje na een onderhoudsbeurt, prima prijs-kwaliteitsverhouding, kom er al jaren graag
Top winkel zeer goede services Heel professionele fietsenmakers aan werk zeer klant vriendelijk Geweest met een probleem met mijn fiets , moest hem dag nadien binnen steken . Maar toen kwam de medewerker erbij en nam mijn fiets er tussen keek hem direct na herstelde hem direct Lekker bezig iedereen Zeker en vast een aanrader als je met fiets probleem zit Voor grote en kleine problemen zijn ze altijd tot je beschikking
De medewerkers van Nomen zijn vriendelijk, service gericht, betrouwbaar, transparant in de kosten en leveren goede kwaliteit af. Ik zou ze iedereen zeker aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid