facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nolten Makelaardij

Nolten Makelaardij

Info

Nolten Makelaardij is Thuis in wonen

Producten

Verkoop woningen en appartementen, aankoopbegeleiding, verhuur, nieuwbouw, bedrijfsonroerend goed en taxaties.



"Ons kantoor is zeer centraal gelegen in het hart van Zwijndrecht tussen Winkelcentrum Walburg en het Centraal Station NS in een kantoor hoekpand op de begane grond op de kruising Burgemeester de Bruïnelaan en Veilingdreef naast de sleutelmaker. De bereikbaarheid is uitstekend en er is mogelijkheid tot gratis parkeren in de directe omgeving. De koffie staat klaar!"
Adres: Burgemeester de Bruïnelaan 131, 3331AD Zwijndrecht (Nederland)
Telefoonnummer: 078-2034030
ln.jidraalekamnetlon@ofni
Stad: Zwijndrecht
Route: Burgemeester de Bruïnelaan 131
Postcode: 3331AD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bremmer Makelaars Bremmer Makelaars 837 meter Bremmer Makelaars aangesloten bij VBO Makelaar
Wonen Zwijndrecht/HIA Wonen Zwijndrecht/HIA 882 meter Appartement via Q-Makelaars gehuurd. Naast een kerk, dus expliciet gevraagd en met mi...
Verhuurmakelaar Hsiang Verhuurmakelaar Hsiang 2 km Fijne makelaar om mee samen te werken. Professioneel, maar ook gewoon prettig in de o...
Recensies
Beste makelaar in Hendrik Ido Ambacht en omstreken! Fijne, eerlijke makelaar met een persoonlijke en open benadering.
Voor ons de beste makelaar Als je een eerlijke en kundige makelaar wil zit je bij nolten goed. Ze nemen alle tijd , weten waar ze het over hebben en zijn goud eerlijk voor een zeer redelijke prijs.
Mr. Nolten is in het verleden onze makelaar geweest. Dit was een zeer goede ervaring waar we met plezier naar terug kijken. Nu we een taxatierapport nodig hadden was hij ook de eerste aan wie wij dachten. Wederom was de ervaring zeer goed. Mr Nolten is een fijne, eerlijke man met veel kennis. Voor ons geen andere makelaar!
Na een slechte ervaring voor Nolten makelaars Gekozen. Wat een fijne mensen, met kennis van zaken. Meedenkend en meevoelend. Super ; Jij ook super gewerkt Cilesta.
Francis Nolten heeft ons geholpen bij de verkoop van ons huis. Hij wist precies de juiste soort kopers voor ons huis te vinden. Die samenwerking en het resultaat! is heel goed verlopen. Francis weet alles van de lokale en regionale woningmarkt, is eerlijk, no-nonsense en enthousiast. Ook is hij heel stipt in het nakomen van afspraken, ook iets dat je tegenwoordig niet overal meer ziet! Wij kunnen Nolten makelaardij dan ook van harte aanbevelen.
Beste makelaar te wereld, ze maken tijd voor je en zijn super vriendelijk. Ook denken ze altijd met je mee.
Een hele fijne menselijke en kundige makelaar. Mijn dochter heeft bij hun haar eerste huisje gekocht en de begeleiding hier in was top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid