facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nolex

Info

Een aantrekkelijke website laten maken door een creatief en vernieuwd duo designers bij Nolex in Twente met uitgebreide Print & Sign mogelijkheden!

Geschiedenis

Veelzijdig in mogelijkheden

Wij nemen je graag mee in de wereld van websites, design, ICT & drukwerk. Als enthousiast duo met uitgebreide kennis en ervaring van diverse specialismen, zetten wij ons graag breed in om jou verder te helpen. We houden ons als designbureau hoofdzakelijk bezig met het maken van websites geheel naar wens.

Onze motivatie heeft ervoor gezorgd dat wij ons verder zijn gaan ontwikkelen in Sign & Print oplossingen. Denk hierbij aan drukwerk van hoogwaardige kwaliteit en haarscherpe details. Wij hebben hiervoor een zorgvuldig aanbod samengesteld van vooraanstaande producenten uit binnen- en buitenland, zodat je verzekerd bent van topkwaliteit! Daarbij zij wij opzoek gegaan naar unieke mogelijkheden en afwerkingen. We ontzorgen je graag vanaf het ontwerpen tot het resultaat.

Als creatieve technische adviseurs hebben wij ons als verdieping daarnaast verder ontwikkeld in de ICT wereld. Voor bijvoorbeeld het versterken van de wifi verbinding, het monteren van beveiligingscamera's, het samenstellen van een gaming pc of het repareren van een iPhone scherm, helpen wij je graag efficiënt verder. Benieuwd of wij jou verder kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Wij misten in onze werkzaamheden de mogelijkheid om ook zelf producten te kunnen maken. Onze laatste investering is daarom een snijplotter inclusief drukpers. Hiermee kunnen wij eigen ontwerpen ontwikkelen, uitsnijden en drukken op kleding en andere vlakke materialen.

Kortom, een breed aanbod aan mogelijkheden dat is ontstaan uit passie, motivatie, het streven om te willen blijven ontwikkelen én dienstbaarheid die we graag inzetten. Gezamenlijk met onze kritische, perfectionistische en leergierige houding, ontstaan dan een tal van prachtige mogelijkheden om jou gelukkig mee te mogen maken en/of verder te helpen. Dat is waarvoor we het allemaal graag doen!



"Designbureau TwenteOpzoek naar een betrouwbare partner in design, marketing en/of ICT doeleinden? Neem dan contact op met Designbureau Nolex gevestigd in Vroomshoop. Met ruim vijftien jaar ervaring aan uiteenlopende opdrachten, staan wij graag voor je klaar. Naast de beste kwaliteit producten, werken wij onze opdrachten vol passie en met oog voor detail uit. Passend bij jouw bedrijf, doelgroep en branding ontwikkelen wij een hoogwaardig en efficiënt eindresultaat. Of je nu een website wilt laten maken, onderscheidend drukwerk samenstelt of aan de slag wilt met marketing. Wij staan voor jou klaar."
Adres: De Sluis 6, 7681 KB Vroomshoop
Telefoonnummer: +31651247340
Stad: Vroomshoop
Route: De Sluis 6
Postcode: 7681 KB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Buro Kordaat Buro Kordaat 828 meter Buro Kordaat combineert grafisch ontwerp met academisch inzicht. Met een uniek samens...
Dennis de Lange Creatieve Reclame Dennis de Lange Creatieve Reclame 840 meter Dennis de Lange Design Solutions is een reclamebureau.
Ron Klaren Media Ron Klaren Media 991 meter Info volgt
SJ Reklame SJ Reklame 1 km Al een aantal keer hier een pretspandoek laten ontwerpen en drukken en elke keer is d...
Pret Spandoeken Pret Spandoeken 1 km Info
Iemand 25,30,50 of iets te vieren?
Verras hem of haar met een pers...
Recensies
Jordy van Nolex is vriendelijk en staat altijd bereid om mee te denken en te helpen bij het uitwerken en realiseren van wensen. Hij is heel nauwkeurig in zijn werk en is zelf pas tevreden als ik ook tevreden ben. Nolex biedt goede service en beschikt over veel mogelijkheden. Ik ben erg blij dat ik telkens weer terecht kan bij Nolex voor o.a. mijn website, spandoeken, enveloppen, relatiegeschenken en visitekaartjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid