facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Noes Fiolet Studio's

Noes Fiolet Studio's

Info

Een Centrum waar Sport en Kunst elkaar ontmoeten - Dans en Sport Studio

Geschiedenis

Waar sport en kunst elkaar ontmoeten

Dakotaweg 265
2905 AB - Capelle aan den IJssel
010 451 20 20



"Noes Fiolet Studio’s een centrum waar sport en kunst elkaar ontmoeten. Wij zijn een Dans, Fitness en Sportcentrum met jarenlang ervaring."
Adres: Dakotaweg 265, 2905 AB Capelle, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 010 451 20 20
Stad: Capelle
Route: Dakotaweg 265
Postcode: 2905 AB


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 22:00
Dinsdag: 08:30 - 22:00
Woensdag: 08:30 - 22:00
Donderdag: 08:30 - 22:00
Vrijdag: 08:30 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 14:00
Zondag: 10:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Noes Fiolet rooster, Noes fiolet opzeggen, Noes Fiolet docenten, Noes Fiolet B&B, Noes Fiolet prijzen, Noes Fiolet Facebook, Peuterdans Capelle aan den IJssel, Zumba Capelle aan den IJssel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BodyTec4You BodyTec4You 1 km Bodytec begint waar traditionele methoden ophouden: bijna alle grote spiergroepen wor...
Illumidoo Nederland Illumidoo Nederland 3 km Illumidoo is een entertainmentbedrijf dat mobiele dynamische & interactieve lichtpres...
Rotterdam Kettlebell Academy Rotterdam Kettlebell Academy 3 km Ik ben voor een proefles meegegaan met een collega. Ik vond het super leuk. Ondanks m...
Recensies
Ik kom hier elke week om les te geven. Al een aantal jaren kom ik hier met plezier. Daarnaast hebben ze uitgebreid met een extra gymgedeelte. Super nice!!
Effectieve trainingen en workouts. Top PT en goeie begeleiding door gevorderden
Echt een gave sportschool. Veel faciliteiten. Zeer vriendelijk personeel. Leuke koffiebar, zithoek, en leestafel. Sauna, douches. Blij wordt ik ervan als ik ben geweest.
Kleinschalig en niet de nieuwste apparatuur maar niet druk en heel gezellig! Veel verschillende soorten lessen voor alle doelgroepen.
Noes Fiolet Studios is gevestigd aan de Dakotalaan 265 te Capelle aan den IJssel. Vanaf 1993 is Noes eigenaar en creatief directeur van de Noes Fiolet Studio’s en Noes Fiolet Entertainment in Capelle aan den IJssel. Noes Fiolet Studio’s is een ultra moderne studio en kent o.a. de volgende disciplines: Een bespiegelde fitnessstraat, een balletstudio met zowel klassiek als moderne dans, breakdance faciliteiten, een sauna en tevens boxing" Daarnaast biedt de studio onderdak aan een kostuumatelier, een leestafel, een zithoek, douches en een keurig verzorgde horeca gelegenheid met een uiterst vriendelijke prijsstelling. De Studio wordt voornamelijk gebruikt voor het eigen lesprogramma in verschillende disciplines, maar ook voor privé opleidingen kun je hier terecht. De exponenten van de moderne dans staan onder leiding van choreograaf Ingeborg van Weissenbruch en vormen sinds jaar & dag de " Noes Fiolet Showclass". Zij verzorgen spectaculaire optredens bij openingen, festivals en modeshows etc. Sinds 2015 is de NFS zeer succesvol actief bij de thuiswedstrijden van eredivisie basketballclub ' Feyenoord Basketball" voorheen bekend als Rotterdam Basketball. Ben je op zoek naar een professionele Dance Studio met meerdere disciplines, dan ben je bij Noes Fiolet Studios aan het juiste adres.
Een dansschool waar je kind zich kan ontplooien. Verschillende danssoorten zijn hier te beoefenen. Van klein tot groot zijn hier welkom.
Mijn zoon bokst hier en zelf fitness ik hier. Fijne kleinschalige sportschool met lieve hardwerkende mensen.
Gezellige ongedwongen sfeer met vriendelijke medewerkers. Ik kom daar elke week om iemand heen en terug te begeleiden.
Fantastische sportstudio met veel mogelijkheden!
Leuke sportschool! Variërende lessen voor kleine en oud! Leuke sfeer en goede prijzen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid