facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nobleman boxsprings

Info

In 2017 opgericht.
Twee broers die sindsdien nachtrust naar de 21e eeuw brengen.



"Het leven is snel en hectisch en vraagt volop energie. Juist daarom is een goede, gezonde nachtrust belangrijker dan ooit. Dus wilt u slapen als een vorst. Bij Nobleman beseffen we dat als geen ander en gunnen we iedereen ultiem slaapcomfort. Luxe en royale boxsprings van absolute topkwaliteit. Op maat gemaakt. Helemaal met de hand. Van natuurlijke materialen. Op basis van uw persoonlijke wensen."
Adres: Mijdrechtse Zuwe 71D, 1427AV Amstelhoek
Stad: Amstelhoek
Route: Mijdrechtse Zuwe 71D
Postcode: 1427AV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Klinkenberg Wonen Klinkenberg Wonen 1 km Super aardig en behulpzaam personeel. Stellen je een vraag bij binnenkomst of ze je k...
Recensies
In december 2018 hebben wij een boxspring aangeschaft bij Nobleman. Samengevat voldoet Nobleman als bedrijf aan al je verwachtingen en laten niks te wensen over. Wij zijn erg tevreden over ons bed maar ook te service verleend door Nobleman. -Ontspannen bedden bekijken in een mooie showroom. Aan alle belangrijke informatie is gedacht. Vriendelijke en passende bejegening naar de klant toe. -Als de bestelling geplaatst is, wordt je tussentijds op de hoogte gehouden met foto's en verwachtte levertijd. -Het bed zag er uitstekend uit; mooie stof mooi gemonteerd. -Bij levering bleek het hoofdpaneel niet door de trapgang naar zolder te kunnen. Daar werd een passende oplossing voor gevonden; het bedpaneel werd aangepast in de studio en werd opnieuw geleverd en op zolder in elkaar gezet en gemonteerd. Dit getuigd van creativiteit, flexibiliteit en meedenken met de klant. -Bij levering van het bed werd onze dochter Roos verrast met een giga groot krijtbord omdat ze tijdens het bedden bekijken in de showroom aan het tekenen was op het krijtbord in de werkplaats. Wat een attente en leuke verrassing! -Na levering is contact gehouden met ons over de tevredenheid over de bestelling. -De bedden/matrassen zijn naar onze mening van hoge kwaliteit. Vele malen beter dan ons voorgaande bed waarin traagschuim was verwerkt. Ik zou niet anders meer willen!
Mijn vrouw en ik hadden al jaren de wens een echt goed bed te kopen die voldoende steun biedt in het matras hard/zacht, van duurzame materialen is gemaakt en met een mooie chique uitstraling, kortom, een bed dat slaapt als een roosje. Maar ook weer niet te duur. Met al die matrassen waar na verloop van tijd een kuil in komt en je badend in het zweet wakker wordt, waren we wel klaar. Het vinden van zo’n bed bleek een speld in een hooiberg te zijn. Totdat we viavia bij het bedrijf Nobleman uit Amstelhoek kwamen. Vanaf het eerste telefonische contact tot en met de plaatsing van het bed type Gallant hadden we sterk de overtuiging dat deze 2 mannen achter dit bedrijf weten waar ze mee bezig zijn. Met een prachtig product! Een goed mooi bed, met de hand gemaakt, gemaakt van duurzame mooie materialen zoals kamelenhaar, schapenhaar met voldoende ondersteuning, naar wens niet te hard of te zacht, een bed waar je niet van gaat zweten en waar je ‘s-morgens fris&fruitig in wakker wordt. En ook nog eens met een redelijk hoogte, wat alleen maar prettig is met het in en uitstappen. Kortom, zo’n bed verkoopt Nobleman! Uitvoerig en in duidelijke taal, lieten ze de verschillende modellen en matrassen zien in de grote showroom. Aan de hand van onze wensen en eisen, gaven de heren Ruby en Levi van der Kleij een helder advies met meerdere opties. Bij elk model gaven ze een toelichting op de verschillende materialen die in de bedden worden verwerkt en wat het nut is van die materialen, gaven ons een goede indruk van wat we wilden. Op basis van onze wensen en hun advies, zijn we naar huis gegaan en hebben alle voors en tegens tegen elkaar afgewogen. Nadat we voor de 3e maal de showroom hadden bezocht, hebben we besloten de Gallant te kopen. Ook toen kregen we weer een goed advies, nu over de plaats van het bed in de slaapkamer en over de aankleding. Er werden vervolgens duidelijke afspraken gemaakt over de levertijd en het plaatsen van het bed. Gedurende de fabricage van het bed, ontvingen we enkele fotos over het verloop. Een heel leuk idee. Ruim een week voor de afgesproken datum, werd de afleverdatum nogmaals besproken en overige details. Op de afgesproken datum en tijdstip werd het bed geleverd en ter plaatse vakkundig gemonteerd. Sindsdien slapen we echt als een roosje! We hebben het bed nu ruim een half jaar en we zijn zeer tevreden met de aankoop van het bed en de uitstekende service die de heren van der Kleij verlenen. We kunnen iedereen een echt bed aanraden; een bed van Nobleman!!
Vier maanden geleden hebben wij Nobleman matrassen en een bijpassende topper aangeschaft en het slaapt werkelijk fantastisch. We wilden ons oude bed met hoofdbord en nachtkastjes niet kwijt dus de heren van Nobleman maakten de matrassen exact op maat voor ons, en met een kleine aanpassing paste alles perfect. Een heerlijk bed, en uitstekende service !
Zeer tevreden. Afspraken en beloftes worden nagekomen. Het verschil met vorige bedden is duidelijk merkbaar en ik ben erg blij met deze investering. Aanrader!
Prachtige showroom met nog belangrijker: prachtige producten. De passie die de eigenaren voor hun producten hebben, komt overduidelijk terug in de kwaliteit ervan.
Mooie en nette showroom. Heel fijn geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid