facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nobel's Brood

Nobel's Brood

Info

Aan de voet vd Grote Kerk van Dordrecht is het elke dag vakantie! Winkel&horeca. Croissants, baguettes en mooie koffie. En o ja, ook ontbijt aan de deur!

Geschiedenis

Nobel’s Brood, dat is echt brood! Eerlijk, puur en natuurlijk. Ambachtelijk, maar ook helemaal van nu. En naast stevig landbrood verkopen wij ook regionale producten. Een dikke snee zuurdesembrood (net uit de oven!) met boerenroomboter en hagelslag uit Dordrecht? Dan kan! Want alles wat we verkopen, kun je proeven in de winkel. En ook aan het einde van de middag kun je bij ons terecht, de broden worden namelijk de hele dag door vers afgebakken. Hmmm…versafgebakken brood, we kunnen niet wachten om jullie het brood te laten proeven.

Open vanaf 28 september! Grotekerksbuurt 53 in Dordrecht.

Natuurlijk kun je ons wel alvast volgen in alle voorbereidingen via facebook.com/nobelsbrood of via twitter.com/nobels.brood

Heel graag tot snel!

Sander & Willemijn Nobel



"Bij Nobel’s Brood vind je mooie Franse landbroden, heuse roomboter croissants, reuze eierkoeken, krentenwegge, citroencake en nog veel meer! Denk aan regionale jam, honing en appelstroop maar ook aan volle melk uit Molenaarsgraaf en vrije uitloopeieren van Eibaar. Oh, en nog even over de broden, wij bakken deze de hele dag waardoor je bijna altijd met warm brood thuis komt. Geluksvogel!Alles wat je bij ons in het restaurantje kunt eten, kun je ook meenemen. Zittend langs de haven, aan de voet van de Grote Kerk in het gras, op een bankje bij de rivier, onderweg op de fiets of al lopend door de mooiste binnenstad van Nederland Dordrecht dus."
Adres: Grotekerksbuurt 53, 3311 CA Dordrecht
Telefoonnummer: 0787370377
Stad: Dordrecht
Route: Grotekerksbuurt 53
Postcode: 3311 CA


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 16:00
Dinsdag: 07:30 - 16:00
Woensdag: 07:30 - 16:00
Donderdag: 07:30 - 16:00
Vrijdag: 07:30 - 16:00
Zaterdag: 07:30 - 16:00
Zondag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: frans ontbijt nobels brood, ontbijt bezorgen dordrecht, ontbijt dordrecht, zuurdesembrood kopen dordrecht, jaap brood dordrecht, openingstijden nobel, bakkerij voorstraat dordrecht, nobels kitchen
Recensies
Altijd fantastisch ontbijten hier. Voor slechts €10 een heerlijk Frans ontbijt. Koffie, jus d'orange, een croissant en een heerlijk dikke snede brood. Tip; het is zo populair en druk hier, kom zo vroeg mogelijk als je een goed plekje wilt hebben!
De absolute topper van de Nederlandse bakkers. Super kwaliteit en goede prijzen, veel keuze en alles is heerlijk. Het vriendelijke personeel helpt je rustig met alle vragen die je hebt, aangezien het aanbod soms nogal overweldiggend kan zijn met alle heerlijke broden, zoette gebakjes, lokale sappen en thees. Ik raad het aan om een keer lekker te ontbijten of te lunchen met Nobels Brood, zodat ook U kan ervaren wat echte bakkunst is.
Heerlijk tentje, mooie locatie en een prachtig pand. Delicatesse producten, koffie en lekkere broodjes!
Met mijn familie en vrienden van een heerlijke brunch genoten. Wij zaten in het pakhuis, een geweldige plaats om daar te brunchen/ lunchen met een gezelschap. Alle medewerkers, hartelijk dank.
Iets minder authentiek dan dat de presentatie doet vermoeden; men bakt er het brood alleen af en is daarmee een geen bakkerij maar een afbakkerij. Desalniettemin is het resultaat erg lekker, maar wel enigszins prijzig.
Dit is werkelijk de perfectie! De bediening is ontzettend vriendelijk, het aanbod is overheerlijk: vers, krokant, smaakvol... Twijfel niet en ga hier langs!
kwam hier altijd koffie halen in mijn tussenuren toen ik op de middelbare school zat! kom zo nu en dan nog weleens langs voor een bakkie en iets lekkers, ook als ik eigenlijk niet in de buurt hoef te zijn :
Tijdens een dagje Dordrecht, geluncht bij Nobels. Nobels geeft je het gevoel even in Frankrijk te zijn met heerlijk brood, croissantjes en andere lekkernijen. Als we feedback mogen geven, zou de koffie nog beter kunnen.
Ontzettend leuk en knus tentje op een erg mooie locatie. Het personeel is erg vriendelijk en alle producten zien er heerlijk uit en dat voor een erg lage prijs. Het enige nadeel is het beperkt aantal zitplaatsen, al maakt dat het ook meteen weer knusser. Het Franse ontbijtje is een echte aanrader!
De winkel en 2 deuren verder het pakhuis! Geweldig, super ambiance en zalig eten/drinken. En echt niet duur. Ik zeg doen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid