facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Noah Rotterdam

Noah Rotterdam

Info

Noah, een plek aan de Oude Haven waar cocktails, streetfood & muziek samenkomen. Hier staat gezelligheid centraal met een Rotterdams rauw randje. Est. 2015

Geschiedenis

Noah is een plekje in de Oude Haven onder de eerste wolkenkrabber van Europa waar we streetfood, mooie dranken & met in het bijzonder cocktails waarin we gespecialiseerd zijn aanbieden. Ook hebben we een kleine intieme club in de weekenden waar jij gezellig met vrienden of vriendinnen tot in de late uurtjes wordt vermaakt.

De naam Noah komt van de Ark van Noach. Dit vanwege het mooie Bijbelse verhaal. Een plek waar je heen gaat om je veilig te voelen met een vruchtbare toekomst en een plek voor een nieuw begin.
Met het anker als logo maken wij een dikke knipoog naar Rotterdam, wiens haven en handel zo belangrijk is geweest voor de stad en al zijn ontwikkelingen.

Wij gaan bij Noah aan de slag met het streetfood concept. Gangbare kleine gerechten die je normaliter op straat koopt, maar dan in een nieuw fris haute cuisine jasje gestoken. Denk hierbij aan een luxe hotdog, een lekkere fish and chips en misschien zelfs de Duitse klassieker “Bratwurst”. Maar ook aan onze vegetarische vrienden zal worden gedacht.
Makkelijk eten van een kleine kaart zodat we het kwaliteit van onze gerechten hoog kunnen houden.

Wij hebben met Noah natuurlijk ook een barfunctie waar we bijzonder trots op zijn. De bartenders zijn bekenden in het vak met jaren ervaring. Wij bieden een breed portfolio aan cocktails. Van klassiekers tot hedendaagse uitdagende brouwsels. Een gin tonic op maat of een goed getapt biertje? Geen ego’s hier, wij gaan van een Sex on the Beach naar een Old Fashioned en terug naar een lekker speciaal biertje.

In onze club staat gezelligheid voorop. Een plek waar mensen samenkomen onder het genot van een mooi drankje om even te ontsnappen aan de hedendaagse hectiek. De resident DJ’s zullen in de vooravond beginnen met wat heerlijke platen om alvast in de stemming te komen. Opzwepende muziek wat opgebouwd wordt om vervolgens knallend de 80’s & 90’s in te gaan dit alles ook met hedendaagse muziek invloeden.

Noah moet een plek zijn waar mensen zich thuis voelen. Waar het personeel professioneel en vooral leuk en warm met de gasten omgaat. Mensen met passie voor hun vak. En al klinkt het als iets wat je leest in een brochure, maakt niets ons gelukkiger dan gasten een goed gevoel te geven. Een gevoel van warmte en gezelligheid met een Rotterdams rauw randje.
Iets moois voor de stad en al onze vrienden uit het hele land en natuurlijk alle internationale die onze stad zo zijn gaan waarderen.

Onze tijd is nu!

Noah, door Rotterdammers en voor iedereen die van gezelligheid houdt.

Est. 2015



"Noah is je perfecte escape van de waan van alledag. Stap onze ark binnen voor exquise cocktails en fijne drankjes. Voor superb streetfood en stoere bites. In de namiddag kun je bij ons al perfect komen chillen. En maak vooral je weekenden bij ons onvergetelijk in onze kleine, intieme club. Met dj’s die sexy dansdeuntjes voor je draaien. Elke vrijdag- en zaterdagavond is de dansvloer voor jou."
Adres: wijnhaven 3, 3011 wg Rotterdam
Stad: Rotterdam
Route: wijnhaven 3
Postcode: 3011 wg



op zoek naar gerelateerd: cocktailbar rotterdam, lounge bar rotterdam, wijnhaven 3 rotterdam, cocktail workshop rotterdam, noah of rotterdam pretorialaan, club noah, noah bar restaurant geplande evenementen, noah halal rotterdam
Recensies
Wat een slechte service en slechte behandeling van jullie klanten. Wij hadden hier met een groep een cocktailworkshop geboekt. Deze workshop voor ons liep uit en wij werden gevraagd om 3 kwartier te wachten. Dit hebben wij zonder enige moeite gedaan. Na deze 3 kwartier bleek de vorige workshop nog wat langer uit te lopen. Toen hebben wij met moeite wat hapjes kunnen bestellen de QR-code werkte niet en ze moesten speciaal voor ons de frituur aanzetten. Uiteindelijk bleek na een uur wachten dat onze boeking niet in het systeem stond en ze ineens een dubbele boeking hadden. Dit terwijl we de dag van tevoren nog hadden gebeld ter bevestiging en om na te gaan hoe het met de corona regels zat bij Noah. Mijn ervaring is dat deze regels trouwens niet goed worden nageleefd. Het personeel was erg onaardig en niet behulpzaam naar ons toe. Ze kropen erg in de slachtofferrol en verwachtte van ons dat wij hun probleem van de dubbele boeking op loste. Wij hebben geprobeerd mee te denken, maar hier werd niet naar geluisterd. De beste oplossing waar zij mee kwamen was dat wij nog een uur moesten wachten en één flesje wijn kregen voor 9 personen, maar absoluut geen cocktails werd er ook meteen achteraan gezegd. Dat lijkt laatste lijkt me toch wel het minste wat je kan doen als je een groep 2 uur laat wachten op een cocktailworkshop. De gastvrijheid is hier ontzettend ver te zoeken en ik zou het absoluut afraden hier ooit heen te gaan.
Wat een aanfluiting. Bediening/service is zéér beneden peil. Allereerst werden we geattendeerd om de bestelling via je smartphone te plaatsen, oké prima verder. Maar daar begon het al. De serveerster zei dat we de bestelling op het desbetreffende tafelnummer moesten plaatsen. Dit bleek helemaal verkeerd gegaan te zijn, omdat de tafelnummers die dag veranderd waren. We zitten vervolgens ruim 30 min te wachten op wat cocktails en drankjes, terwijl tafels om ons heen al wel drankjes hebben gekregen. Niemand van het personeel die even langskomt om te vragen of je nog wat wilt. Als je met je hand wenkt komt er niemand langs, omdat ze als een kip zonder kop rondlopen. Uiteindelijk na 45 min wordt er nonchalant verteld dat onze drankjes ''weggegooid'' waren. Waarom worden die weggegooid als het blijkt dat de serveerster ons het verkeerde tafelnummer heeft gegeven? En achteraf bleek het het tafelnummer van onze buren te zijn. We hebben niemand van het personeel met deze bestelling zien rondlopen of dat ze het naar de tafel naast ons hebben gebracht. Er kon niet eens een excuus van af. Oh en de bediening moet echt een cursus: empathie en met dienblad leren lopen krijgen! Ik ga hier nooit meer heen.
Relaxte sfeer, aardig personeel en leuke muziek. Bij drukte kan het wat lang duren voordat je cocktails klaar zijn.
Onprofessioneel! Wij hebben hier geboekt voor een cocktailworkshop. Op de dag ervoor nog even nagebeld of alles goed geregeld was. Op de dag zelf werden we bij aankomst gevraagd om driekwartier te wachten omdat de vorige workshop uitliep. Geen probleem voor ons maar we wilde dan wel al graag wat hapjes bestellen. Dit vonden ze lastig want dan moesten ze "speciaal voor ons" de frituur aanzetten. Vervolgens werd ons na driekwartier verteld dat er een dubbele boeking was en dat wij niet in het systeem stonden - terwijl we daar de dag ervoor nog telefonisch contact over hebben gehad. Toen wij aangaven dat we graag wilde dat ze een passende oplossing voor ons vonden was de reactie dat dat niet kon. Wij konden gewoon niet terecht en "moesten maar even met hun meedenken" hoe moeilijk hun het nu hadden hiermee. Toen ik de meneer vertelde dat hij met ons mee moest denken kreeg ik de reactie: waarom zouden we met jullie meedenken? - omdat wij de klant zijn, misschien? Wij zijn zeer teleurgesteld in Noah en raden het zeker niet aan om hier de cocktailworkshop te boeken!
Super fast, friendly service, really great cocktails, amazing food. Very nice staff Cm really like their online ordering system. Super snelle, vriendelijke service, echt geweldige cocktails, echt smakkelijk eten, bijzonder calamari en nachos. Zeer aardig personee CM. Ik vond hun online bestelsysteem echt leuk en makkelijk.
Heel lekkere cocktails en vriendelijke personeel!
Lekkere cocktails, maar binnen wordt weinig gedaan aan veiligheid omtrent corona. Tafels dicht bij elkaar, personeel houdt geen enkele afstand. Muziek ging steeds harder en harder en harder. We konden elkaar zelfs met stem verheffen niet verstaan. Dit aangegeven aan personeel, gevraagd of muziek wat zachter kon, maar werd niets mee gedaan. Toen maar weg gegaan en we komen voorlopig niet meer terug...
Ik heb heel erg genoten van mijn Strawberry White Chocolate cocktails en maaltijd. Verder vind ik de medewerkers heel vriendelijk en gezellig. Ik ga er zeker weer terugkeren. Heerlijke cocktailbar!
De beste cocktails drink je bij Noah! Ze hebben een uitgebreide kaart waar ook bij staat of de cocktail sterk, zoet of bitter is, dit is erg fijn. Verder is het personeel uiterst vriendelijk en word je snel geholpen. Er hangt een gezellige, warme sfeer.
Leuke cocktailbar, vriendelijke medewerkers. Je voelt je welkom, lekkere cocktails en eten. Bediend door CM Goede service, behulpzaam, aardige dame
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid