facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor No5 Westerbork

No5 Westerbork

Info

Goede patat, huisgemaakte pizza's en ovenverse broodjes!

Geschiedenis

No.5 Afhaalspecialiteiten is het adres in Midden-Drenthe om de lekkerste patat en snacks te proeven. De huisgemaakte pizza's en pasta's en natuurlijk de altijd ovenverse broodjes maken het assortiment compleet.

Adres: Hoofdstraat 5, 9431 AB Westerbork
Telefoonnummer: 0593333005
Stad: Westerbork
Route: Hoofdstraat 5
Postcode: 9431 AB



op zoek naar gerelateerd: Snackbar Westerbork, Plaza Westerbork
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Snackpoint Westerbork Snackpoint Westerbork 150 meter Keurige en nette zaak. Erg vlotte en vriendelijke bediening. De frites is erg goed ge...
Restaurant De Börker Restaurant De Börker 2 km Daar we hier op het park op vakantie waren, hebben we direct de dag van aankomst gebr...
Recensies
Ten eerste schrok ik enorm van de prijs, maar goed als de kwaliteit goed is hoor je mij niet klagen. Maar dit was echt een verschrikking. Ten eerste waarom word er 50 cent extra berekend als je een frikandel speciaal met curry wil hebben? We betalen nu dus 3,60 voor een frikandel speciaal. Voor 8,25 hadden we een halve zak patat gehaald ik weet zelf dat de prijzen omhoog gegaan zijn,dus dat snapte ik nog wel maar als je de kwaliteit van de patat ziet is het gewoon schrikbarend het was oud en droog. Of het vet was te oud of de patat is vaker dan 1 keer in de frituur geweest. En dat moet toch niet gebeuren voor zo'n prijs. Daarbij had ik weer een keer zin in een berehap waarvoor ik 1,10 extra moest betalen voor de saus, ik noem het wel saus maar dat is het niet waard om zo genoemd te worden. Veels te dik en daardoor ook veels te pittig. Ipv van lekker te genieten van de patat schrijf ik deze review want na een paar happen is mijn eten in de prullenbak beland! Geen foodmaster meer voor ons! En ik hoef ook geen bijdehand antwoord op deze review. Deze tijd kunnen jullie beter stoppen in het verbeteren van jullie kwaliteit.
Guilty pleasure, soms even lekker snacken afhalen. Een lekkere aardbeien shake terwijl je wacht.. met een rietje die niet naar papier smaakt of voelt
Heel veel gekregen. Was erg lekker. Goed gebakken en bovenal goed te betalen. De tent zelf ziet er gaaf uit. En personeel is geduldig en vriendelijk. Dikke prima!
Jammer genoeg heb ik vandaag 04-06-2023 geen gare patat gekregen en zat er een rare smaak aan me frikandel xxl daardoor heb ik €12,50 weggegooit in de prullenbak dit is al de derde ik vindt dit zeer on aan genaam omdat ik hier een vaste klant ben waardoor ik toch zeg ga hier niet eten aangezien ik het gevoel krijg alsof er niet gekeken wordt of de patat wel gaar is.
Letterlijk voor de 7e keer krijgen we zwarte saté, niet een beetje aangebakken. Nee echt houtskool zwart. De kwaliteit van de patat ga ik niet eens over beginnen. Het meest schrikwekkende is nog wel, dat ik focking INSECTEN tussen mijn eten vond degenen die dit eten bereiden, moeten echt is nagaan of alles wel helemaal goed zit in hun bovenkamer. No5 had een goeie reputatie in dit dorp met de vorige eigenaar. Die word nu compleet van kant gemaakt, aub voorkom dat je savonds loopt te kotsen van deze troep en haal je eten ergens anders!
Normaal goeie ervaringen met deze snackbar. Maar vandaag ging het mis. Ik had zin in een kaassouflé. Mijn zusje had zin in een vegetarische loempia. Ik bellen naar de snackbar, heel mn bel-angst overwonnen, 3 mental breakdowns verder, maar de bestelling was gedaan. Lekker snel klaar ook. Eindstand: 2 loempia's gevuld met vlees. We zijn beide vegetariër. Het verdriet dat dat met zich meebracht was onbeschrijvelijk.
Terug vanaf het NK Wielrennen in Wijster hier langs gegaan om te eten. Prima zaak, naar ik begrijp net opgeknapt. Het menu met de Buitengewoonburger gehad, oftewel grof gepaneerde kipfilet op een broodje met sla, ui en satesaus. Die was prima. Net als de patat, een behoorlijke portie moet ik zeggen! Het kartonnen bakje met de saus erin was wel even een uitdaging, het koste wat moeite om de laatste pindasaus van de oorlog eruit te krijgen. Mij viel vooral de kaart ook op. Veel te kiezen hier, zelfs complete pizza's. Het assortiment lijkt wat breder en meer divers dan je bij ons in Groningen Stad bij de Foodmaster thuisbezorgd kunt krijgen.
Wat een slechte zaak geworden. Waar is de "oude" no5. Dit is blijkbaar een softijsbeker "normaal", geen klein.. Nog maar niet te hebben over de "grote" beker van mijn vriend, plastic koffiebekertje.
Veel te harde patat. Mijn zoon zijn slotjes net gewoon afgebroken door de harde patat. Hadden shoarma die was zwart hard en droog was. Schande nooit meer.
Gisteren heerlijke menu's gehaald. Echt super lekker. We komen deze week zeker nog een keer langs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid