facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor No. Restaurant

Info

We zijn géén restaurant.. Of toch wel? Zeg jij het maar! Eens in de zoveel tijd verschijnen we op een unieke locatie en maken we er een feest van. Met de beste chefs in de keuken serveren we een geweldig 5-gangen menu in combinatie met heerlijke wijnen!

Adres: Ossenmarkt 34, 1381LX Weesp
Telefoonnummer: +31625090987
Stad: Weesp
Route: Ossenmarkt 34
Postcode: 1381LX



op zoek naar gerelateerd: Weesp restaurant aan de Vecht, Nieuw restaurant Weesp, Leuk Restaurant Weesp, Beste restaurant Weesp, Restaurant Weesp lunch, Restaurant Weesp aan het water, Michelin restaurant Weesp, Grieks Restaurant Weesp
Recensies
Echt uitzonderlijk lekker pizza's! Je kan hier alleen helaas geen andere Italiaanse gerechten krijgen zoals pasra.
Lekker gegeten. De inrichting van het restaurant is basic, niet Italiaans. Bediening vlot, er werd na het voorgerecht eerst gevraagd of we direct het hoofdgerecht wilden of nog even wilden wachten. Lekkere pizza's, fijn dat je ook voor small kunt kiezen.
Heerlijke pizza's gegeten en toen per ongeluk de verkeerde pizza op tafel kwam werd dat heel snel opgelost. Super service!
Verwelkomt door aardig personeel en prosecco van het huis omdat La Base Pizza 5 jaar bestond. Heerlijke bruschetta en pizza gegeten. Aanrader!
Heerlijke pizza's! Goeie zachte muziek. Vrolijk personeel.
Heerlijke pizza's en aardig vlot personeel. Alles was prima geregeld en de keuze voor een kleine pizza is fijn voor de niet al te grote eters. Aanrader in het dorpje Weesp.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid