facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor No-Ni Babykleding

No-Ni Babykleding

Info

Welkom bij No-Ni! Dé webshop voor leuke babykleding! Zoek je iets vrolijks voor je kleine, of ben je op zoek naar een bijzonder kraamkado? Dan zal je hier zeker iets vinden! Kijk snel op www.no-ni.nl !



"Bij Kidsroom staat ruim 30 jaar ervaring klaar om u te woord te staan. Onze specialisten hebben ervaring in het ouderschap en weten daarom als geen ander waar u als aanstaande ouder naar op zoek bent. Zij leiden u persoonlijk rond in onze ruim 2.500 M² Megastore met meer dan 50 kinderbedden en helpen u bij het kiezen van de geschikte kinderkamer, babykamer of een ander product met de beste service en garantie."
Adres:
Stad: Beuningen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Happy Kids Happy Kids 623 meter Kinderkleding winkel
Kidsroom Beuningen Kidsroom Beuningen 863 meter Een 4 delige set voor onze babykamer gekocht. Keurig en deskundig geholpen. Bij het o...
Lievajurkjes.nl, kinderjurkjes maat 104 t/m 176 Lievajurkjes.nl, kinderjurkjes maat 104 t/m ... 906 meter Speciaalzaak jurkjes maat 92 t/m 176. Betaalbare kwaliteit én maatschappelijk- en pro...
Koetsjie Koetsjie 2 km Koetsjie.nl dé website voor leuke baby kleding! Leuk als kraamcadeau of voor je eigen...
Mucca Mode Mucca Mode 56 km Welkom bij Pretty Pink op Facebook. Hier brengen we je op de hoogte van onze maandeli...
Recensies
Een 4 delige set voor onze babykamer gekocht. Keurig en deskundig geholpen. Bij het ophalen stond alles netjes klaar en ingepakt en hielp de vriendelijke medewerker ons met inladen. Ook nog eens een lekker bakje koffie gekregen. Een top zaak met prima service.
Afgelopen zaterdag via google terecht gekomen bij kids room. Mooie, ruim opgezette winkel. Binnen no time een prachtig bed van bopita uitgezocht. Fijn geholpen door mevrouw. En 3 dagen later al bezorgd door kids room zelf. Niet de goedkoopste maar kwaliteit kost nu eenmaal geld. Zeker een aanrader.
Na meerdere beddenwinkels bezocht te hebben, gaven wij bijna de hoop op. Via google kwamen wij bij kidsroom en super blij dat er een showroom beschikbaar was. Vanuit Den Bosch naartoe gereden en wat een super showroom! Bij binnenkomst zie je al hoe groot de winkel is en het is allemaal logisch en netjes ingedeeld. Voor de kinderen zijn er ook speelgelegenheden, dus die vervelen zich niet en kunnen de ouders rustig praten met de medewerker. Er is dus een hele ruime keus, wat zeker een bezoek waard is. Van babybedjes tot tienerbedden en hele mooie kasten. Ze denken graag mee aan je behoefte en nemen ook echt de tijd zodat je de juiste keuze kunt maken. Montage ging super snel bed, kledingkast en nachtkastje en wij zijn dan ook super blij met de hele beleving van A tot Z. Wij komen zeker terug!
Prettige winkel, aardig wat keus. Wij hebben een Lima bed gekocht en zijn daarbij goed geholpen. Helaas een voor ons wat lange levertijd waar niet Fijne vind ik dat ze ook echt op de gemelde dag en tijd het bed netjes kwamen afleveren. Dank
Babykamer besteld en geleverd gekregen, veel mailtjes gestuurd over de slechte kwaliteit die we gekregen hebben. Krassen, Beschadigde onderdelen, noem maar op. Het bedje was aan een kant niet voorgeboord, waardoor deze dus niet aan die kant bevestigd kon worden. Deze is Inmiddels vervangen. Maar voor de rest is de enige oplossing die ons geboden kon worden om de beschadigde onderdelen te laten vervangen. Wat 6 weken kan gaan duren... daar hebben we de tijd niet voor. Zijn op tijd geweest met een babykamer kopen en dan dit gezeur. Alles wordt maar op bopita afgeschoven en vanuit jullie totaal geen service. Mochten we ooit nog een nieuwe meubels of iets nodig hebben, zullen we dat niet bij jullie halen. Zonde van het geld.
Prachtige winkel, groot aanbod, zeer vriendelijk personeel De service is zeer goed. Het personeel erg behulpzaam. Prijs kwaliteit is goed. Het is een prachtige winkel en het assortiment staat goed en duidelijk opgesteld. De inrichtingen van de voorbeeld babykamers geven je weer een idee hoe je 'out of the box' een kinderkamer kan inrichten. Erg leuk! Het bezoeken van deze winkel is zeker de moeite waard! Zeker ook voor Opa's en Oma's
Fijne winkel met voldoende keus en deskundig advies. Wij zijn blij dat we voor deze winkel zijn gegaan en niet voor één van de grote aanbieders. Prijs is aan elkaar gelijk, maar service en montage bij deze winkel is echt stukke beter. Complimenten!
Mooie showroom. Personeel is altijd vriendelijk, kundig en bereid om mee te denken met de klant. Bezorging ook altijd goed geregeld.
Goed geholpen bij kidsroom en babykamer snel geleverd! Tot nu toe een prima ervaring!
Mooie, afwisselende showroom waar een goed en eerlijk advies wordt gegeven. Snelle levering en vriendelijke service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid