facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor No.27 vintage boutique & webshop

No.27 vintage boutique & webshop

Info

Hoog segment dames vintage boutique

Geschiedenis

No. 27 is een exclusieve vintagestore in Naarden Vesting. Wij verkopen kleding, schoenen, tassen en accessoires van exclusieve merken.
Wij zijn geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00, op zaterdag van 10.00 tot 17.00 en zondag van 12.00 tot 17.00 uur

Innamebeleid

No. 27 richt zich op vintage items uit een hoger segment. Wij verkopen onder andere Patrizia Pepe, Etro, Citizens,Tods en Hogan.

De items die u inbrengt worden zorgvuldig bekeken, zodat alle artikelen in de winkel van zeer goede kwaliteit zijn.

U kunt uw merkkleding inbrengen op basis van consignatie. Wij hanteren de 40/40 regeling. Na verkoop van uw spullen krijgt u 40% van de verkoopprijs uitbetaald. Mochten wij uw spullen na twee maanden niet verkocht hebben, dan kunt u deze weer ophalen.

Voor het inbrengen van uw items is het fijn om een afspraak te maken, zo kunnen wij de tijd voor u nemen. U kunt uw spullen ook inbrengen zonder afspraak maar dan is er de mogelijkheid dat het te druk is om uw spullen direct te bekijken. Wij zullen dit dan op een later moment doen.

No. 27 is niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan uw items die tijdens de verkoopperiode is ontstaan en kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor bijvoorbeeld brand, diefstal of beschadiging.

Met het inbrengen van te verkopen items gaat men akkoord met de regels zoals hierboven vermeld.

Adres: Marktstraat 20, 1411EA Naarden
Telefoonnummer: 0355449244
Stad: Naarden
Route: Marktstraat 20
Postcode: 1411EA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PEETZ PEETZ 23 meter Leukste boetiek van Naarden-Vesting. Eigenaar Petra heeft een fantastische smaak en g...
Both Ways Both Ways 29 meter Fashion & Lifestyle Boutique Naarden-Vesting
Amber Geena P Amber Geena P 84 meter Ik vond het een hele leuke beleving in de winkel te zijn, ik kreeg een kopje thee en ...
Enjoyfika Enjoyfika 118 meter Fika in Naarden-Vesting biedt stijlvolle dameskleding en woonaccessoires. Vrijwel all...
Levenslust Levenslust 119 meter De mooiste kleding uit het Gooi!
Kaarsen & Co Kaarsen & Co 1 km Handgemaakte kaarsen van gerecycled kaarsvet
Recensies
Leuke winkel met mooie items. Jammer dat de mevrouw van de winkel de gehele tijd op haar terrasje zat voor de winkel met een bekende. Er was dus niemand in de winkel om te adviseren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid