facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NME-centrum De Woudreus

NME-centrum De Woudreus

Info

NME-centrum De Woudreus verzorgt natuur & milieu educatie, communicatie en recreatie in de omgeving Ronde Venen.

Geschiedenis

NME-centrum De Woudreus is gelegen in het Speelwoud in Wilnis, achter dorpscentrum De Willisstee. We zijn het hele jaar geopend op woensdag van 13.30-16.30 uur en verder op afspraak. Op woensdagmiddag kun je bij ons binnenlopen om een natuurkwartiertje uit te voeren, onderzoek te doen in het jeugdlab, je vondst in de vindselkast te legggen, op stap te gaan met een natuurrugzakje of in de moestuin te werken. Soms kun je een tentoonstelling bezoeken. Toegang is gratis, maar voor sommige activiteiten vragen we een bijdrage en/of moet je je aanmelden.
Op een aantal momenten organiseren we extra activiteiten zoals ons Oogstfeest en de Nacht van de nacht. Je kunt ook je kinderfeestje bij ons vieren.

Adres: Pieter Joostenlaan 28a, 3648 XR Wilnis
Telefoonnummer: 0297 273692
Stad: Wilnis
Route: Pieter Joostenlaan 28a
Postcode: 3648 XR



op zoek naar gerelateerd: IKC De Woudreus, De Woudreus Almere, 50 dingen feest
Recensies
Leuke plek, altijd goed georganiseerde uitjes. Voor school maar ook voor buiten schooltijd. Gaan met de tijd mee
Hele leuke en mooie uitleg!
Prima locatie met tuin. Binnen is er ruimte voor bijeenkomsten of natuurlessen met allerlei doe- en aanraakmogelijkheden.
Zeer divers aanbod om bezig te zijn met de natuur, is voor iedereen leuk en leerzaam!! Geweldig wat er te ontdekken is, zowel buiten als binnen
geweldige workshop over risicovol spelen gevolgd
boom groot XDDdddd
Deze plek is altijd mooi. Op woensdagen van 13:30-16:30 uur is het open voor het publiek om binnen te lopen en te leren, te verkennen en iets te doen dat met de natuur te maken heeft. Het team dat dit programma uitvoert, is erg gastvrij en geduldig met kinderen. Er zijn binnen- en buitenactiviteiten beschikbaar. Elke 2e We'd speciale activiteiten georganiseerd. Je kunt ze volgen op Facebook om up-to-date details te krijgen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid