facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NMB Wegraces

NMB Wegraces

Info

De N.M.B. wegraceafdeling is van grote betekenis geweest voor de vaderlandse motorsport, zoals beschreven in het gelijknamige boek van Mari van Kasteren. CORRESPONDENTIE VIA E-MAIL:

Geschiedenis

Na meer dan twee jaar werken aan de wegrace geschiedenis van de Nederlandse Motorsport Bond is het boek op 23
augustus verschijnen.
De N.M.B.-wegrace afdeling is van grote betekenis geweest voor de vaderlandse motorsport. In dit boek wordt de opkomst van de N.M.B. en de reden waarom deze met wegraces is begonnen beschreven. Verder passeren alle jaren dat de N.M.B. wegraces organiseerde de revue met wetenswaardigheden en wedstrijdverslagen. De telegramaffaire en de eindfase van de N.M.B. komen ook uitgebreid aan bod. Een overzicht met de uitslagen van alle door de N.M.B. georganiseerde wegraces en een klassement van de renners met een of meer overwinningen complementeren dit boek. Het is een reis door de tijd die bij velen de herinneringen aan deze periode terug zal brengen.
Het boek bevat 175 pagina’s tekst en nog 36 pagina’s met alle uitslagen. Verder zijn er in 102 afbeeldingen opgenomen waaronder vele nooit eerder gepubliceerde foto’s. Het is dus een uniek document met de complete wegrace geschiedenis van de N.M.B. dit met een naslagwerk voor de uitslagen en mooie foto’s.

Het boek wordt op A4 formaat en met een slappe kaft uitgevoerd.
De verkoopsprijs is vastgesteld op € 20 en de verzendkosten bedragen binnen Nederland voor 1 of 2 boeken € 4,50. Vanaf 3 tot en met 10 boeken zijn de verzendkosten € 7,00.

Om misverstanden te voorkomen en er dus zeker van te zijn welke bestelling bij welke overboeking hoort en wat het juiste afleveradres is ontvang ik graag via een e-mail op mailadres: [email protected] een bevestiging van de bestelling met het aantal gewenste boeken, naam en adres, het bedrag en het rekeningnummer waarvan het bedrag zal worden overgeboekt worden.

Graag het verschuldigde bedrag overboeken op rekening NL53 ABNA 0418 4335 50 t.n.v. M.C.J. van Kasteren zodat de boeken dan na ontvangst van het verschuldigde bedrag verzonden kunnen worden.

Adres: Planetenlaan 10, 5694 TP Breugel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0499-474854
Stad: Breugel
Route: Planetenlaan 10
Postcode: 5694 TP


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid