facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NLP Vitaal

Info

NLP VITAAL. NLP Trainingen vol NLP, gezondheid, voeding, beweging en spiritualiteit.
Als je dacht dat een NLP Opleiding life changing was, dan....

Geschiedenis

Steeds vaker lees je artikelen dat Mindfulness goed is en letterlijk je brein veranderd. Inmiddels zijn er zelfs wetenschappelijke onderzoeken die aantonen dat Mindfulness leidt tot stress reductie en ziekteverzuim reduceert. Ook een andere Mindset om anders tegen moeilijke zaken aan te kijken, heeft een positieve invloed op je leven en de kwaliteit van je leven. En ook dat is wetenschappelijk bewezen.

Niet alleen Mindfulness maar ook een gezond voedingspatroon draagt bij aan een betere kwaliteit van je leven. Inmiddels komt de ene hype na de andere voorbij. Feit blijft dat een gezond voedingspatroon bijdraagt aan een gezondere jij.

En als laatste is regelmatig bewegen een must geworden om je adequaat te wapenen tegen stress en ziek worden en gewichtsbeheersing.

NLP Vitaal heeft een unieke combinatie gevonden door de elementen Mindfulness, Motionfulness en Eatfullness te combineren in unieke trainingen en workshops.

Mindfulness leer je in onze NLP Practitioner gecombineerd met technieken uit Mindfulness zelf zodat je op een gezonde wijze leert omgaan met.....jezelf en wie je bent en hoe je denkt. Het resultaat is dat je beter met stress om leert gaan, je gezonder gaat voelen en je letterlijk gezonder gaat denken. Positiever en realistisch. Want ondanks dat je beter positief kunt blijven denken, maken we allemaal momenten mee die minder positief zijn. Het gaat er dan ook om je mentale weerbaarheid te vergroten zodat je makkelijker kunt terugveren uit uitdagende omstandigheden.

Ook hebben we een echte Mindfulness training van 8 zaterdagochtenden in nieuw Vennep. Je neemt waardevolle inzichten mee die je bijna een Mindfulness Master maken.

Motionfulness is een nieuw begrip in Nederland. Want als je bedenkt dat Mind en body één zijn dan kan het niet anders dat ook het lichaam verzorging nodig heeft. NLP Vitaal heeft dan ook exclusieve samenwerkingen met 4Balance Yoga en 4Balance Online yoga voor exclusieve en unieke yoga lessen zowel op locatie als online. De kracht van yoga zit hem in de al duizenden jaren oude wijsheid: "Mind and body are One". Dus met andere woorden:" door Motionful mindfull".

Eatfullness is ook zo'n nieuw begrip. Letten op wat je eet is voor iedereen belangrijk en waardevol. "You are what You eat" zeggen ze ook wel eens. En toch is het voor veel mensen nog niet zo makkelijk om een gezond voedingspatroon vol te houden. En onderzoek leert dat Mindfulness en Motionfulness een wezenlijke bedrage kunnen geven om een gezond voedingspatroon vol te houden.
In korte twee en driedaagse workshops gaan we op zoek naar jouw voedings systeem of te wel welke strategie gebruikt je nu en wat past beter bij je gecombineerd met krachtige technieken uit NLP, Mindfulness en yoga.

NLP Vitaal biedt je een unieke combinatie van Mindfulness, Motionfulness en Eatfullness die zeker bij je gaat passen.

Adres: Lireweg 74, 2153 PH Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0252-798019
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Lireweg 74
Postcode: 2153 PH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Escola Portuguesa de Nieuw Vennep Escola Portuguesa de Nieuw Vennep 954 meter A nossa escola tem como objetivo promover a lí­ngua e a cultura Portuguesa.
Het Huislokaal Het Huislokaal 2 km Hier besteden vakmensen docenten echt aandacht aan ons kinderen. Op school maakt dat...
Ladru Academy Ladru Academy 2 km Kwalitatief hoogwaardige voetbaltrainingen voor alle leeftijdscategoriën
Sentir Opleidingen Sentir Opleidingen 2 km Sentir Opleidingen verzorgt praktijkgerichte en rijkserkende MBO opleidingen voor Tan...
ExtraFocus ExtraFocus 2 km Persoonlijke bijles en huiswerkbegeleiding. Op school of bij u thuis. Meer aandacht p...
Kinderpraktijk Haarlemmermeer Kinderpraktijk Haarlemmermeer 2 km Ik help jonge tieners om ontspannen en vol zelfvertrouwen goede cijfers te halen
AllesCats AllesCats 3 km .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid