facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NL Wonen makelaars en taxateurs oz B.V.

NL Wonen makelaars en taxateurs oz B.V.

Info

Persoonlijke aanpak in verkoop, aankoop, verhuur en taxatie van uw woning in Den Bosch en omgeving. Ook thuis in advisering en verkoop bij nieuwbouw!

Geschiedenis

Wil je een huis kopen, verkopen of laten taxeren in de regio ’s-Hertogenbosch? NL Wonen begeleidt en ondersteunt je graag.
We werken al jarenlang in de stad en omgeving en weten daardoor wat er speelt op de markt. Bovendien begrijpen we maar al te goed hoe belangrijk de koop, verkoop of een taxatie van een woning voor jou is. Dus kiezen we voor een persoonlijke aanpak. Luisteren we naar jouw wensen en zijn we erop gebrand die voor jou om te zetten in klinkend resultaat. Maken we snel eens kennis?



"Wilt u een huis kopen, verkopen of laten taxeren in de regio ’s-Hertogenbosch? NL Wonen begeleidt en ondersteunt u graag. We werken al jarenlang in de stad en omgeving en weten daardoor wat er speelt op de markt. Bovendien begrijpen we maar al te goed hoe belangrijk de koop, verkoop of een taxatie van een woning voor u is. Dus kiezen we voor een persoonlijke aanpak. Luisteren we naar uw wensen en zijn we erop gebrand die voor u om te zetten in klinkend resultaat. Maken we snel eens kennis?"
Adres: Pettelaarseweg 198a, 5216 BW 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 073-6131919
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Pettelaarseweg 198a
Postcode: 5216 BW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Aanbod move nl WONEN
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HRS Wonen, Greve Makelaardij HRS Wonen, Greve Makelaardij 1 km Ik heb mijn woning in Den Bosch super snel verkocht via HRS en ben uitermate tevreden...
Staete Makelaars 's-Hertogenbosch Staete Makelaars 's-Hertogenbosch 1 km “Wij kennen de markt, maar ook de mensen”. Staete Makelaars werkt in de volle breedte...
Rücker Raaijmakers Makelaardij Rücker Raaijmakers Makelaardij 2 km Integer makelaarskantoor.
Floris Makelaars Floris Makelaars 2 km We hebben Floris Makelaars als zeer prettig ervaren. Een makelaar welke zeer goed de ...
De Verhuurder Verhuurmakelaar De Verhuurder Verhuurmakelaar 2 km Als de specialist op het gebied van huurbemiddeling adviseren en bemiddelen wij snel ...
HouseHunting HouseHunting 2 km Super snelle communicatie. Binnen 2 weken een huis gevonden via House Hunting. Fijne ...
Makelaar073 Makelaar073 3 km Hele fijne en professionele makelaar! Mirjam en Sanne hebben ons perfect geholpen. He...
Woonaccent Makelaars Den Bosch Woonaccent Makelaars Den Bosch 6 km Erg tevreden over Ze regelen alles voor je
Peter Brouwers Makelaardij Peter Brouwers Makelaardij 6 km Peter Brouwers is een professioneel vriendelijk en deskundig makelaar.Eerlijk en dui...
Recensies
Vanaf het eerste moment een zeer fijn contact. NL Wonen is heel goed bereikbaar ook in de avonduren, ze houden je goed op de hoogte, denken mee en pakken door. Dit gaf veel vertrouwen in de verkoop, wat toch altijd een spannende periode is. Ik zou ze dan ook zeker aanbevelen!
Goede ervaring gehad met NL-Wonen bij de verkoop van onze eerste woning. Fijne en persoonlijke begeleiding gehad van Jesper en konden met al onze vragen terecht, zowel telefonisch als via WhatsApp. Presentatie van eigen woning is tot in de puntjes verzorgd professionele foto's, video's, 360⁰, social media. Kortom: aanrader!
Het NL Wonen team heeft de verkoop van mijn appartement tot in de puntjes georganiseerd. Resultaat was een vlotte verkoop.
Er is heel goed advies gegeven, maar ook geluisterd naar mijn wensen. Met als resultaat een hele snelle verkoop. Dank aan het team van NL Wonen Makelaar!!!
Zeer kundige, enthousiaste en mee denkende makelaars en een fijn team van mensen! Communicatie is snel, ze denken echt met je mee en dat komt ten goede van de verkoop van de woning. Ik raad NL Wonen graag aan!
Perfect geholpen met de verkoop van mijn huis! Door de professionele marktkennis en inzicht van NL wonen is mijn huis dik boven de vraagprijs verkocht. Ook speelde Allure een belangrijke rol. Patricia heeft tips gegeven en het professioneel gestyled zodat de foto's en bezichtigingen veel beter tot hun recht zijn gekomen. Volgende huis zeker weer bij NL wonen en Allure! Kick Visser
Het contact met NL Wonen verliep erg goed, ze stonden altijd met het volledige team voor ons klaar. Ze hebben realistische verwachtingen geschept en toch altijd het maximale uit iedere situatie gehaald. Ze zijn erg gepassioneerd, hebben verstand van de huizenmarkt en een bouwkundige kijk op panden. Wij zijn erg tevreden over het proces!
Makelaar speelt kopers tegen elkaar uit. Communiceert openlijk biedingen van andere geïnteresseerden om de prijs op te drijven. De makelaar zet kopers onder druk om binnen 24 uur na mondeling akkoord de koopovereenkomst te tekenen. Gebeurt dit niet, dan legt de makelaar dezelfde koopovereenkomst al bij een andere geïnteresseerde neer. Kortom, hoogst onbetrouwbaar. Nooit zaken mee doen.
Het is niet voor niets dat we blijven aankloppen bij NL Wonen. Deskundige en betrokken vakidioten in een commercieel gedreven jasje. Je krijgt altijd een eerlijk advies, ze weten altijd de verwachtingen onderbouwd te managen en hierdoor worden geen ongefundeerde beloftes gedaan. Onze verwachtingen over de samenwerking en het eindresultaat hebben ze telkens weten te overtreffen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid