facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NL Energiecollectief

NL Energiecollectief

Info

NL Energiecollectief is het meest unieke en onafhankelijke energiecollectief voor de particulier en klein zakelijke markt in Nederland.

Geschiedenis

NL energiecollectief bestaat uit een gemotiveerde groep energieadviseurs. Wij helpen ondernemers hun vaste lasten te drukken door middel van een strategisch sterk en tactisch inkoopbeleid. Door ons specialisme op het gebied van energievraagstukken en de APx/Endex zij wij in staat forse besparingen te realiseren.

Visie
De visie van NL energiecollectief is om ondernemers te ondersteunen bij het inkopen van elektriciteit en gas op collectieve basis. Wij vertalen de complexe markt in eenvoudige termen, maken haar transparant voor ondernemers en laten zien waarom het inkopen van collectieve energie zo belangrijk is. Het inkoopmoment is het meest bepalend voor het te betalen tarief. Daarom heeft NL energiecollectief gekozen voor één groot collectief in Nederland. Wanneer de markt er rijp voor is en om een snel optreden vraagt, kan NL energiecollectief snel handelen en de beste tarieven vastzetten.

Energieprijzen schommelen. NL energiecollectief niet.
Energie is schaars, duur en zal nog duurder worden. Voor de continuïteit van uw organisatie dus alle reden om niet méér te betalen dan strikt noodzakelijk is. Door elektriciteit en gas tegen het laagste tarief in te kopen, brengen wij uw energierekening al snel tot 20% naar beneden. En dat met vaste tarieven.

Daarmee bespaart u zichzelf en de zaak niet alleen veel geld, maar ook kostbare tijd en energie. Want wij regelen alles. Het enige wat u hoeft te doen is straks uw nieuwe energierekening te openen en te constateren dat deze inderdaad een stuk lager is dan voorheen. Geeft u ons het mandaat om uw energie in te kopen, dan bent u verzekerd van de beste prijs. U heeft het al druk genoeg met uw organisatie, uw mensen en uw klanten.

Wij zijn NL energiecollectief, aangenaam. Het landelijk inkoopcollectief voor elektriciteit en gas.

Adres: Binderseind 1, 5421 CG Gemert
Telefoonnummer: 0492700222
Stad: Gemert
Route: Binderseind 1
Postcode: 5421 CG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid