facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NKC Europa's grootste camperclub

NKC Europa's grootste camperclub

Info

Officiële fanpagina van de NKC | Europa's grootste camperclub

Geschiedenis

Op deze fanpagina kunnen camperaars ervaringen, tips, foto’s, routes en andere leuke camperwetenswaardigheden delen.

Heb je een leuke tip, foto of ervaring die ook interessant is voor andere camperaars? Post deze dan op de fanpagina. Wij ontvangen ook graag je vraag, wens of opmerking. Hier zullen wij zo snel mogelijk op reageren. Voor sommige vragen dient het antwoord eerst uitgezocht te worden. Dat kan even tijd kosten. Graag je begrip hiervoor. Vraagt je reactie om een snelle actie, bel dan met ons kantoor via telefoonnummer (033) 467 70 70.

Wij behouden ons het recht om reclame en beledigende content die op onze fanpagina worden gedeeld, te verwijderen.



"Onbezorgd camperplezier: Dat is waar het bij de NKC dag in, dag uit en al meer dan 45 jaar om draait. Voor de camper community in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Om dat mogelijk te maken bieden we een mix van producten, diensten en activiteiten aan. Een kleine greep uit ons aanbod:- Camperverzekeringen- Ledenvoordeel- Geweldige groepsreizen of individuele maatwerkreizen- Inspirerende content, camperadvies, informatieve campagnes en interactieve events- En natuurlijk het ledenmagazine Kampeerauto."
Adres: Amersfoortseweg 124-D, 3769AN Soesterberg
Telefoonnummer: 033 467 70 70
ln.ckn@ofni
Stad: Soesterberg
Route: Amersfoortseweg 124-D
Postcode: 3769AN


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: nkc leden, nkc forum, nkc nieuws, nkc campercontact, nkc contact, nkc reizen, nkc verzekeringen, camperclub belgie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Veducon Veducon 11 meter Veducon helpt ons Rituals bij alle netwerk uitdagingen. Ze zijn Expert in Cisco WiFi ...
Veterans B&T Veterans B&T 2 km Van en voor veteranen van het regiment Bevoorrading- en Transporttroepen alsmede de I...
PROSIGN Technical Production Management PROSIGN Technical Production Management 4 km Production management, Interactive visuals & show control, Lighting & projection desi...
Recensies
NKC camperverzekering erg goed. In Spanje in de Siërra Nevada benzine getankt i.p.v. diesel. NKC gebeld, alles geregeld door de verzekering, auto sleepdienst, garage en binnen 3,5 uur weer op weg. Geweldige ervaring.
Na aanschaf van een nieuwe camper in 05-2019 zijn we direct lid geworden van de NKC, ook de camper daar verzekerd, en inmiddels de rijvaardigheid test een van die mogelijkheden die hun bieden om het leven gemakkelijker te maken doorlopen met goed gevolg. Ja dan de campercontact app die we juist afgelopen 7 weken veelvuldig gebruikt hebben, en je een schat aan informatie geeft en je kan filteren op wat je zoekt. Voor ons dan ook een 5 tal sterren, alles is goed, goed geregeld en bovenal de communicatie visa versa is ons tot op heden perfect bevallen. Van hier uit geen klachten alleen en alles positief - zijn lidmaatschaps geld zeker waard.
Als eigenaar van een wat grotere camper heb je niks aan de NKC. Verzekering heb ik elders, is goedkoper en beter. En je mag met bijna geen enkele groepsreis mee. Ze laten alleen kleinere campers toe tot 7,5 of 8 meter. “En dat is inclusief fietsenrek!” Staat er dan altijd op zo’n toontje bij. Dus ik heb opgezegd. Die 60 euro per jaar kan ik beter besteden.
De cursus rijvaardigheid is een lachertje. Je krijgt 10% korting op je verzekering als je deze cursus doet. Je betaald dus je eigen korting houd dat in gedachte en dat “je leert veel” valt wel mee. Ik leer het u gratis in 15 minuten Ik ben zelf al 35 jaar internationaal chauffeur waarvan 10 jaar in Engeland Schotland en Ierland te hebben gewerkt. Heb er ook een LZV certificaat bij gehaald voor 3 jaar terug waarmee ik nu voertuigen mag besturen tot 25,50 meter, en doe dat nog steeds actief. Ik ben best bereid om de instructeurs van het NKC les te geven hoe om te gaan met lange campers. Geen lid van deze club en hebben het niet nodig.
Heb hier ooit een verzekering afgesloten voor mijn camper. Echter heb ik stilzwijgend een nkc lidmaatschap erbij gekregen. Op e-mail wordt niet gereageerd, en de opzegbrief 3x verstuurd word ook niet op gereageerd. Nu zit ik al 2 jaar aan iets vast wat ik helemaal niet wil, en het contact is stroef. Jammer dat dit weer zo’n bedrijf is die misbruik maakt daarvan, ik kan het afraden om met de nkc in zee te gaan! Succes
3 jaar lid en sinds die tijd veel gebruik gemaakt van de app om mooie camper locaties te vinden. Daarnaast ook gebruik moeten maken van de verzekering door autopech maar dat was met een nieuwe bruikleen camper perfect en snel opgelost zodat we toch naar onze dochter, haar partner en onze kleindochter konden. Al met al een bijzonder fijne organisatie.
Schade netjes afgehandeld. Premiebetaling niet!! Je betaald 1 maand premie voor de camper die niet meer in je bezit is. Te gek voor woorden. Direct aangifte gedaan, maar toch premieplicht tot vrijwaringsdatum, wordt dus niet opgeschort en komt niet te vervallen. Erg slechte en niet correcte voorwaarde van NKC
Vraag me af voor wie NKC is... de camperaar of cp eigenaren.... Telefonisch contact met NKC; zeer positief. Reacties van veel eigenaren van cp's, cq kleine campings; hoofdzakelijk negatief. Feit is ook dat NKC kritische reviews op cc op verzoek van eigenaar van een cp zonder enig overleg, in dit geval van ondergetekende verwijderd. Remy
Schandalig dat er een incassobureau wordt ingeschakeld terwijl je er nog nooit gebruik van hebt gemaakt en zelfs tot twee X toe hebt opgezegd ! Laatste keer is er telefonisch toegezegd dat er helaas nog voor een jaar moest worden betaald maar het lidmaatschap dan automatisch zou aflopen ! Nu wederom incasso .. wat een waardeloze club is dit!
Informatie die ze geven is allemaal prima, maar zodra er verzekeringstechnisch echt iets aan de hand is, geven ze niet thuis omdat ze het uitbesteden aan een externe partij. Heel jammer en de 20 euro extra per maand echt niet waard. Wij zijn hier dus weg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid