facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nizet Kaas & Delicatessen

Info


Geschiedenis

Nizet Kaas houdt van lekker eten en is al meer dan 150 jaar een begrip in Roermond. Het kaas & delicatessen winkeltje heeft een uitgebreid assortiment met bijzondere kazen, oliën, kleine gerechten, koffie, likeuren en de enige echte Roermondse Boomstammetjes! Kortom: alle ingrediënten voor een heerlijk diner, borrel, high tea en andere eetgelegenheden.

Het winkeltje bevindt zich op een prachtige locatie: in een van de oudste winkelstraten van Roermond, de Brugstraat, en vlakbij terrasjes en restaurants aan de Roerkade.

Adres: Brugstraat 23a , Roermond 6041 EP, NL
Telefoonnummer: 0475 315 660
ln.saaktezin@liam
Stad: Roermond
Route: Brugstraat 23a
Postcode: 6041 EP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Faubourg St. Jacques Faubourg St. Jacques 82 meter Prettige plek op het terras met een mooi uitzicht op de binnenstad. Min puntje, erg ...
Recensies
Heerlijke broccolisoep en daarna superlekker konijn met wortelstamp! Zalig! Echt Verwennerij!!
Super lekkere kazen, vleeswaren en kleine gerechten. Super vriendelijke en behulpzame eigenaren. Jolinda en Ramses, bedankt.
Enorme sortering van heerlijke kazen, delicatessen en andere lekkernijen. Deskundige en zeer prettige bediening. Bij bezoek aan Roermond zeker even naar binnen lopen. Aanrader!
Voor een lekker stukje kaas of een paar slices Iberico ham kan ik hier altijd terecht. Vriendelijk personeel! Een echte aanrader
Mooie sortering Franse, Italiaanse maar ook Nederlandse kazen. Vriendelijk personeel die uitgebreid de tijd nemen voor uitleg. Aanrader als het om kaas gaat.
Verkopen diverse soorten kaas,vlees beleg en lekkere meeneem maaltijden
Liefde voor kaas en al wat lekker is! Een aanrader.
Kwaliteit prima en klantvriendelijk!!! Ga zo door.
Prima winkel heerlijke eerlijke producten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid