facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Niv Dent

Niv Dent

Info

Tandartspraktijk Niv Dent is een moderne tandartspraktijk gespecialiseerd in 'angstpatiënten'. Zie ook www.nivdent.nl.



"Specialist in angstpatïenten, alle tandheelkundige behandelingen. Lachgas behandelingen, implantaten, facings, wortelkanaal behandelingen, restauraties, kronen, bruggen, preventie kinderen, sealen bij kinderen, speciale kinder animatie en speelhoek, thuis bleken,"
Adres: Oranje Nassaustraat 58, 1165 GN Halfweg (Haarlemmerliede en Spaarnwoude)
Telefoonnummer: 020 6592252
Stad: Halfweg
Route: Oranje Nassaustraat 58
Postcode: 1165 GN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Vandaag voor de derde keer geweest. Extreem bang. Ondanks dat ik dit nog heel lang eng blijf vinden ben ik professioneel, pijnloos en goed geholpen. De lachgas zorgde ervoor dat ik iets rustiger werd. Er was een stukje van mijn kies gebroken wat gemaakt moest worden. En ben bang dat ik pijn ga ervaren. De mensen aan de balie probeerde me al te helpen met rustig worden. En de behandeling is gelukkig zo meegevallen. Complimenten voor het begrip en de tijd die voor mij genomen is.
Goede tandarts
Vertaald door Google Heel erg bedankt voor het helpen met mijn gebitsproblemen. Snel, kwalitatief en vakkundig. Origineel Thank you so much for helping me with my dental problem. Quickly, qualitatively and professionally.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid