facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NIU

NIU
"Verkoop en reparaties van Bromfietsen, Scooters en Motoren. Met een groot assortiment in Helmen, Motorkleding en andere benodigdheden."
Adres: De Zompe 16-C, 4353 RT Serooskerke, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: 118596311
Stad: Serooskerke
Route: De Zompe 16-C
Postcode: 4353 RT



op zoek naar gerelateerd: NIU scooter, NIU MQi GT, NIU scooter review, NIU N1S, NIU NQi, NIU NQi Sport, Niu scooter prijs, NIU scooter kopen
Recensies
Vandaag goed geholpen door het team van Poppe Motoparts. Ketting van mijn Mash was gebroken, meteen vervangen. Prima service.
Hier mijn oude nieuwe Aprilia SXR ingeruild voor de NIU vanwege beenruimte. Maakt goede deals en is een deskundige zaak. Ze hebben een mooie keuze aan merken en vaak precies wat je zoekt! Geeft goede informatie en staat echt voor de klant klaar! Ben blij dat ik met deze motorzaak zaken heb kunnen doen.
Perfecte service en kwaliteit met vriendelijk personeel
Ik kom hier al 16 jaar. Nieuwe scooter gekocht, meerdere scooters in onderhoud gehad. Altijd goed geholpen.
Zeer vriendelijk
Goed geholpen, nieuwe scooter gekocht, meteen mee kunnen nemen.
Goeie service en uitleg. Nemen alle tijd voor je
Fijne service. Kundig advies. Wij blijven vaste klant
Goeie service en prima adviezen. Vandaag gebeld voor een nieuwe accu voor mn Vespa Lx50 4t4v, helaas hadden ze deze niet meer maar gaf prima advies waar deze nog wel te krijgen was. Oa in het verleden prima geholpen betreffende het plaatsen van mn nieuwe achterband. Tijdig en volgens afspraak.
Hier zitten echt mannen met kennis en ervaring! Of het nu gaat om een scooter of motor. Hier ben je aan het juiste adres. De winkel is niet erg groot maar wel gezellig. De koffie is heerlijk. Parkeerplaatsen voor de deur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid