facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nimaaini- kunstgras

Nimaaini- kunstgras

Info

Nimaaini kunstgras: Pure kwaliteit en het meest natuurlijke kunstgras van dit moment. 100% Nederlands product. Betaalbare topkwaliteit. Nimaaini-kunstgras.



"Nimaaini-Kunstgras onderscheid zich door kunstgras van de hoogste kwaliteit met de meest natuurlijke uitstraling aan te bieden. Tevens installeren wij het kunstgras vak- bekwaam en met een hoog afwerkings-niveau. Net dat beetje extra is voor ons gewoon. Een bezoek aan huis met de soorten kunstgras en de bijbehorende informatie is geheel kostenloos. Aan de hand van de bestaande situatie en uw wensen wordt dan geheel vrijblijvend een offerte gemaakt. Maakt u gebruik van het Nimaaini Totaalplan dan wordt u compleet ontzorgd. Na de oplevering begint voor u het genieten. Altijd een groen gazon. Zelfs nadat het zwembad weggehaald is na de warme zomer. We zeggen niet voor niets;Geniet met Nimaaini Kunstgras."
Adres: Goorsestraat 195, 7482cg Haaksbergen
Telefoonnummer: +31650463884
Stad: Haaksbergen
Route: Goorsestraat 195
Postcode: 7482cg


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Mooiste kunstgras, Mooi kunstgras, Kunstgras tuin, Kunstgras kopen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Haarman Tuinontwerp & Realisatie Haarman Tuinontwerp & Realisatie 3 km Tuinen met Sfeer
Intens Hoveniers Intens Hoveniers 3 km Top bedrijf!! Bart is een echte vakman, en heeft een goed oog voor detail. Werken net...
Hartman Hoveniers & Boomverzorgers Hartman Hoveniers & Boomverzorgers 3 km Supervriendelijke mensen, mooi bedrijf!
Hartman Hoveniers & Boomverzorgers Hartman Hoveniers & Boomverzorgers 3 km Blokkeren de openbare weg zonder reden. Toen ik vriendelijk vroeg de auto van de rij...
Hoveniersbedrijf Koppelman Hoveniersbedrijf Koppelman 5 km Lever goed werk en netjes
Recensies
De mannen van Nimaaini zijn vriendelijk, deskundig en snel. Het oude gras hebben ze verwijderd net als een strook grind. Alles wordt van top tot teen verzorgd. Zeer tevreden.
Prachtig werk van de mannen van Nimaaini. Koos en Pim hebben ontzettend netjes werk geleverd, ook al was het een maar klein stukje 2,40m X 2,40m. Dat was geen probleem voor ze. Koos is vooraf komen kijken, we hadden zelf al een idee welk gras we wouden, maar Koos gaf goed advies en hebben het advies van Koos gevolgd. Als je kunstgras wil, kijk dan niet verder, ga gewoon naar Nimaaini. Ik weet zeker dat je geen spijt krijgt.
heel tevreden over de vakkundige en snelle manier van leggen. ook de extra service van wat tegels aanpassen en verleggen werd kundig uitgevoerd zonder extra kosten. alles werd schoon en netjes weer opgelever dus chappeau voor deze firma. zeer aan te raden..
Super, hoe fris ons grote dakterras er nu uitziet ! Het team Nimaaini gaf een goed advies en heeft het vakkundig aangelegd ! En .... correcte vaklieden die de afspraken nakomen..
Superblij met mijn kunstgras, bye bye weiland... en wat een service. En dat in terwijl het deze dag 32 graden was. Respect! Alle oude gras eruit gehaald en superstrak afgewerkt. Aanrader mocht je kunstgras in de tuin willen!
Wij hebben in onze tuin kunstgras laten leggen door Nimaaini en zijn erg blij met het super mooie resultaat.Het gras is niet van echt gras te onderscheiden. Koos komt zijn afspraken goed na en laat de tuin erg netjes achter. Wij zijn erg tevreden!
Februari hebben de mannen van Nimaaini hier het kunstgras gelegd. Dit is uiterst nauwkeurig gedaan en van hoge kwaliteit. Zijn er erg tevreden over. De uitstraling van het gras is goed. De kinderen spelen er heerlijk op en het gras blijft netjes en goed!
Wij hebben kunstgras aan laten leggen door Nimaaini en zijn van het begin tot het eind zeer tevreden. Kwam eerst iemand langs om alles te bekijken en goed advies te geven, waarna er een overzichtelijke offerte volgde. Na akkoord onzerzijds afspraak gemaakt voor de aanleg, welke in onze ogen zeer professioneel is gebeurd. Kortom wij zijn super tevreden en zouden dit bedrijf zeker aanbevelen. Met vriendelijke groet Rob Korf
Top bedrijf echte vakmensen een aanrader helemaal blij met het kunstgras in mijn voortuin.
Wat een superteam heeft Nimaaini! Vanaf het eerste moment met uitzoeken van het gras tot het leggen en het opleveren ervan. Werken supersnel en netjes. Wij gaan er van genieten!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Nimaaini- kunstgras met het openbaar vervoer


St. Isidorushoeve, Centrum 60 meter
97
St. Isidorushoeve, Centrum 140 meter
97

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid