facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Niks Boven Chicks Winsum

Niks Boven Chicks Winsum

Info

Niks Boven Chicks zijn meidenclubs waarbij meiden in de leeftijd van 12 t/m 23 jaar eens in de twee weken bijelkaar komen. Wil je ook graag bij een meidenclub? Geef het aan bij een jongerenwerker of stuur een berichtje via de pagina ;)

Geschiedenis

Nicks Boven Chicks is een meidenavond waarin we gezellig met alleen maar meiden in 2 uur tijd dingen gaan ondernemen. Dit kan bijvoorbeeld een tutavond of een spelletjes avond zijn of een avond gelinkt aan een bepaald thema. Alle ideeën van jullie worden zeker meegenomen in het bedenken en invullen van de avonden, wil je bijvoorbeeld een keer een filmavond dan kan dit natuurlijk ook!

Adres: hoofdstraat 3, Winsum, Winsum (gemeente)
Telefoonnummer: 0595-423907
Stad: Winsum
Route: hoofdstraat 3, Winsum


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Factor Jeugd Factor Jeugd 609 meter Jeugdwerk in uw kerkelijke gemeente een hot item? Factor Jeugd denkt graag met u mee!
Scouting Vinchem Winsum Scouting Vinchem Winsum 2 km Hele leuke en active scouting groep. Mini kamp op het terrein was super gezellig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid