facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nike

Geschiedenis

Welkom bij Nike Store ____ in Stad op Adres. Nike is het toonaangevende sportmerk en biedt inspiratie en innovatie voor iedere atleet ter wereld. Shop bij Nike voor de nieuwste sportschoenen, kleding en gear voor elke sport.



"Chain retailer selling a range of Nike athletic footwear, apparel & accessories."
Adres: 1 Pampusweg, 1398 PV Muiden
Telefoonnummer: 294431825
Stad: Muiden
Route: 1 Pampusweg
Postcode: 1398 PV


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Nike Store Muiden openingstijden, Nike Outlet Osdorp openingstijden, Wat is een Nike Factory Store, Nike winkel Hoofddorp, Nike schoenen, Nike be sale, Nike Rosada heropening, Arnhem Nike Store
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nike Factory Store Nike Factory Store 235 meter Onderlaag van het assortiment wordt hier verkocht. Hele winkelcentrum is overigens ni...
Recensies
Wat een verschrikkelijk chaotische winkel! De schoenen staan in hele smalle paden met de betreffende dozen erbij, hierdoor toont het erg donker, wij missen een ouderwetse overzichtelijke schoenen wand!!! De aanbieding/afgeprijsde schoenen staan in dozen tegen de achterzijde maar zijn zo geplaatst dat je niet kan zien welke schoen erin ligt en je elke doos uit het schap moet halen. Het aangepsproken personeel sprak gebrekkig Nederlands :- Ons zie je er niet meer!
Onderlaag van het assortiment wordt hier verkocht. Hele winkelcentrum is overigens niet de moeite waard, maar smaken verschillen gelukkig. Gratis parkeren echter nergens kun je elektrisch laden.
Mooie ruime winkel maar een outlet dus een beperkt assortiment,er moet net iets voor je tussen zitten. En, niet echt heel goedkoop, als je via google gaat zoeken kom je scherpere aanbiedingen tegen.
Ben goed geholpen door een aardigejongeman heeft bijpassende korte broek voor mij opgehaald in het magazijn ben heel tevreden
Het is een armoedige bende.. Baby schoenen 3 paar op de muur, verder alles weg. In maat 43 hele schap bijna leeg al maanden. Ze vullen niets aan. Echt een grote aanfluiting. Dat je dit je klanten aan durft te doen. In Amerika zijn er geen half lege factory stores.Deze fotos zijn van 10 juli 2021: kortom er veranderd helemaal niets 9 maanden later.
Mooie winkel, divers assortiment. Iets goedkoper dan normaal. Veel parkeerplaatsen gratis en voordeel dat je er op loopafstand ook nog een boodschapje kunt doen.
Mooie winkel, en vaak leuke aanbiedingen.
Aardig personeel. Maar het aanbod was niet naar verwachting
Grote winkel' netjes opgeruimd. Zelfscan kassa's en vriendelijk personeel
Super en er zijn nu ook zelf service snel kassa's. Erg fijn
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid