facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nijzing Motoren

Nijzing Motoren

Info

Motoren verkoop

Geschiedenis

Nijzing Motoren is bij uitstek de plek voor een betaalbare en goed onderhouden gebruikte motor. Wij hebben in onze showroom een uitgebreide collectie motoren staan, zo kunt u bij ons terecht voor :
• Top kwaliteit gebruikte motoren.
• Uitstekende service. •Onderhoud van uw motor.
• Accessoires.
• Bovag garantie.
• Financiering mogelijk.
• Inruil van uw motor.
• 25 KW mogelijkheden.

Kom gerust eens langs en ervaar zelf de kwaliteit van onze occasions. De complete collectie is natuurlijk ook op de site te vinden.



"Op zoek naar een motor?In de showroom van Nijzing Motoren vindt u een ruime collectie motor occasions. Wij hebben motoren van vrijwel alle merken zoals Ducati, BMW, Honda, Kawasaki, Suzuki, en Yamaha. Stuk voor stuk prima onderhouden en betaalbaar!Naast motoren kunt u bij ons ook terecht voor:Onderhoud van uw motorMotor AccessoiresFinanciering van uw motorInruil van uw motor & auto35 KW motoren mogelijkWilt u een meer informatie of heeft u vragen?Kom gerust eens langs en ervaar zelf de kwaliteit van onze occasions.Ook kunt u ons bellen of mailen: Tel. 0591-677067 of e-mail: [email protected]"
Adres: Jacob le mairestraat 257, 7825XE Emmen (gemeente)
Telefoonnummer: 0591-677067
Stad: Emmen
Route: Jacob le mairestraat 257
Postcode: 7825XE



op zoek naar gerelateerd: Motor Emmen, Motor kopen, Motor occasions, Motoren Groningen, Motor huren Coevorden, Motorzaak Overijssel, Motorzaak Hoogeveen, Motoren Klazienaveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuik Motoren Tuik Motoren 710 meter Tuik Motoren & scooters voor al uw Onderhoud Reparatie’s en onderdelen. Ook voor gebr...
Recensies
Kwamen kijken voor een andere motor om proefrit te rijden, maar daarvan afgeweken nadat ik op een vriendelijke manier ben aangesproken op mijn lengte : Klein zijn is niet leuk... Uiteindelijk toch dezelfde dag nog een andere motor gekocht. Blij met mijn keuze!
Top zaak ,echt een aanbeveling Freek is echt voor zijn klanten . Reageert direct als je vragen hebt.
Fijne motorzaak.. Nogmaals dank Freek voor de goede en snelle levering
Recent een Kawasaki Versys 650 bij Nijzing gekocht, erg te spreken over de service en de kwaliteit van de motor.
Eind December j.l. Suzuki gsx 600 r gekocht .Freek is een toffe , betrouwbare verkoper. Hij zij eerlijk dat de Suz bj 1996 lang had stil gestaan en onregelmatig liep, ook vertelde hij dat de uitlaat wel heel veel geluid produceerde, wat onze gezagsdragers niet bepaald fijn vinden ! Na onderhandelen, een goede prijs betaald, inclusief thuis brengen, en omdat ik in provincie Utrecht woon, niet bepaald dichtbij vanuit Emmen ? Inmiddels heb ik de tank gespoeld en de Suzuki loopt als een malle !!! Conclusie: Topzaak.
Ik heb vorige week mijn eerste motor bij Nijzing Motoren in Emmen gekocht. Een Benelli 502 TRK X. Freek heeft mij super goed geholpen en meegedacht met mijn wensen. Ook na de aankoop reageerde hij erg snel op een aantal vragen die ik nog had. Super blij mee en raad iedereen aan om hier een betrouwbare en goede motor aan te schaffen.
3 weken terug bij een ducati monster 796 gekeken die bij nijzing stond. Een super strakke fiets zonder ook maar 1 plekje. Meteen goed ontvangen door freek en op mijn gemak kunnen kijken bij de motor. Vervolgens een formulier meegekregen om info op te winnen voor het terug keuren naar a2 vermogen. Na een weekje was voor mij alles duidelijk en overgegaan tot koop van de duc. Hij moest hier voor naar ducati zaltbommel toe. Freek heeft hem voor mij naar zaltbommel toe gebracht, top service! Ook de afleverbeurt en desmo service keurig verzorgd zonder extra kosten/verrassingen na aankoop. Kort samengevat: Super service en een fijne motor zaak waar ik zeker weer een motor zal kopen!
Mooie nette zaak. Vriendelijke eigenaar. Geen hele grote keus in 2e hands motoren maar wel allemaal hele nette motoren. Ook is het mogelijk om je motor daar in winterstalling te zetten.
Zeer goede service. Bij aankoop motor zat garantie , en dit ook netjes nagekomen met kleine reparatie. Zelfs de motor gehaald en terug gebracht. Top bedrijf en zeker een aanrader.
Vandaag de motor weer netjes thuis afgeleverd na een winterbeurt! Wij zijn zeer te spreken over hoe alles in overleg netjes wordt afgehandeld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid