facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor nijntje museum

nijntje museum

Info

Het allerleukste museum voor peuters en kleuters vind je in Utrecht.

Geschiedenis

Het nijntje museum is hét museum voor peuters en kleuters. In de gezellige binnenstad van Utrecht, uitstekend bereikbaar per trein en bus.



"Het leukste museum voor peuters en kleuters.Sinds eind 2021 op andere locatie: Oudegracht 167 te Utrecht."
Adres: Agnietenstraat 2, 3512XB Utrecht (stad)
Telefoonnummer: +31302362399
ln.muesumejtnjin@ofni
Stad: Utrecht
Route: Agnietenstraat 2
Postcode: 3512XB



op zoek naar gerelateerd: nijntje museum korting, nijntje museum leeftijd, nijntje museum parkeren, nijntje museum adres, nijntje museum openingstijden, anwb korting nijntje museum, nijntje museum winkel, nijntje museum maastricht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oranje Fonds Oranje Fonds 872 meter dit was voor warm rotterdam een super mooie winst. samen tegen de armoede
Recensies
Het Nijntje museum stond al een hele tijd op de planning. Door Corona met de eerste niet gegaan toen ze peuter was, maar nu de tijd. Kindjes zijn nu 2 en 4 jaar. Ze vonden het geweldig! Ik vond het groot genoeg voor ze. We zijn bijna 1,5 uur binnen geweest. Wat ik erg fijn vond zijn de gratis kluisjes. Ook fijn dat de kindjes aan het eind nog even kunnen kleuren en knutselen. Wij hebben niets gegeten maar ik heb de lijst wel bekeken en vond het erg fijn dat ze ook een koemelkvrije optie hebben. Het was druk maar goed te doen. Ik zou het Nijntje museum zeker aanraden.
Mooi museum voor de peuter en kleuters. Jammer dat de koffiehoek klein is en zo prijzig dat we niets hebben genuttigd daar binnen. In Utrecht zelf heerlijk en goedkoper geluncht. Het spelen zelf met de Nijntje speelgoed is mooi om te zien. We zien regelmatig de mensen rond lopen, om het speelgoed terug op de plaats te zetten. Maar toch is het niet altijd compleet. En begrijpelijk als het zo druk is. Kort om ernom genoten. En zeker leuk om eens mee gemaakt te hebben voor de peuter !
Leuk museum, ik vond het een soort grote binnenspeeltuin. Het was kleiner dan ik had verwacht maar voor kinderen van deze leeftijd was het toch al teveel om te ontdekken. Prettig dat er een ruimte was om te borstvoeden. Maar ook aan flessenwarmers geen gebrek.
Echt een hele fijne ervaring voor de kleintjes, ze mogen alles aanraken en gebruiken. Dat is natuurlijk wel heel fijn. Reserveren ging gemakkelijk binnenkomst ging zeer snel. Duidelijke uitleg wat de regels zijn van het personeel. Was ook een restaurant binnen. Lift aanwezig, voldoende ruimte evt voor rolstoelgebruikers.
Hier is zoveel te ontdekken, dat er meerdere bezoeken nodig zijn om alles te bewonderen. We bleven heel lang bij het eerste speelhuisje hangen. De volgende keer kijkt hij misschien wel liever in de keuken of speelt hij doktertje met Nijn ; Het enige minpuntje was de gang met de trap zonder traphekje. Hierdoor liepen we aan het begin en eind van de route niet zo rustig mee omdat hij er vandoor kon gaan naar die trappen.
Wat een leuk museum voor kinderen. Ze kunnen er uren spelen, ontdekken en leren. Als ouder zie je ze plezier maken en kan je ondertussen zelf wat over Nijntje bijleren. We hadden het museum helemaal anders verwacht: een echt museum, maar dit is een speeltuin voor kinderen die al spelend bijleren. Heerlijk! Het museum is hier tijdelijk gevestigd omdat de andere locatie wordt heringericht. Benieuwd naar het eindresultaat! Tip: reserveer online jouw toegang! Zeker als je er in de ochtend heen wil. Heel wat ouders willen het museum bezoeken voor het middagdutje. Omwille van brandveiligheid is het aantal toegelaten kinderen beperkt. Door vooraf te reserveren, vermijd je dat je een hele poos moet wachten...
Echt een tegenvaller! Dit uitje is zeker geen €11 per kind waard! Voor onszelf hebben we gelukkig museumkaarten. Het is een muf, oud gebouw. Nu ja, gebouw, het zijn gewoon een paar speeltoestellen neergezet op een etage van een centrumgebouw. Er is geen visie, geen eenheid. Gewoon een keukentje, tuintje, ziekenhuis. Nochtans zeer druk en dan een verkeerspark met drie fietsjes Heel hoogdravend ook met bvb op de blokken “hier kan je niet op klimmen” Je kan er prima op klimmen, jullie willen dat gewoon niet. Zeg dat dan! Maar een paar toiletten, wordt niet echt schoongehouden en stinkt enorm naar vieze luiers. Nee, geen aanrader, en in de categorie kindermuseum kan het zich écht niet meten met de speelexhibitie van het Kinderboekenmuseum of het Natuurmuseum Brabant.
Ondanks de tijdelijke locatie hebben ze er toch een leuk museum van gemaakt. De kinderen hebben het erg naar hun zin gehad, heel veel gespeeld en achteraf mooie kleurplaten kunnen maken.
Vandaag samen met mijn kleindochter van bijna 3 hier een bezoek gebracht. Ze vond het geweldig! En ik eigenlijk ook. Zó veel te doen voor kinderen. Koken, puzzelen, lezen, rollenspellen en nog veel meer. Kluisjes om je tas in te doen, dus daar hoef je niet mee te sjouwen. Restaurantje is aardig aan de prijs en assortiment is heel klein maar de Nijntje pannenkoek zorgde voor sterretjes in de ogen van mijn kleindochter dus helemaal goed. Personeel was héél aardig.
Voor het eerst zijn we naar het Nijntje museum geweest. Een leuke ervaring, maar anders dan we verwacht hadden. Doordat het museum tijdelijk is verhuisd naar de oude bibliotheek, mist het wat ons betreft de knusheid van Nijntje. Onze kinderen hebben er van genoten, wij hebben dus ook een leuke dag gehad.Bezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNiet zeker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid