facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nijmeijer Koeltechniek

Nijmeijer Koeltechniek

Info

Nijmeijer Koeltechniek staat al meer dan 30 jaar bekend als een installateur met verstand van zaken.

Geschiedenis

Het team van Nijmeijer Koeltechniek is al meer dan 30 jaar dé expert in het ontwerpen, installeren en onderhouden van technische installatieprojecten in de koeltechniek, klimaattechniek en elektrotechniek. Onze klantenkring is bijzonder divers, wij zijn werkzaam in vele verschillende branches en sectoren. Dit vergt een hoge mate van specifieke vakkennis en technische vaardigheden. Onze enthousiaste medewerkers worden daarom regelmatig bijgeschoold en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, regelgevingen en innovaties op het gebied van koeltechniek, klimaattechniek en elektrotechniek.
Maar bovenal onderscheiden wij ons door onze transparante aanpak en korte communicatielijnen, altijd 1 vast aanspreekpunt voor alle werkzaamheden en de zekerheid van de inzet van een vakbekwaam team van medewerkers met verstand van zaken.



"Wij zijn Nijmeijer, een hecht familiebedrijf gevestigd in Hoogeveen. Met 40 jaar expert in koel- , klimaat- en elektrotechniek. Vol passie werken wij voor een breed pallet aan klanten uit de regio. Werkzaam in veel verschillende branches en sectoren kunt u altijd bij ons terecht.Ons team beschikt over een hoge mate van specifieke vakkennis en technische vaardigheden. Altijd enthousiast worden onze medewerkers regelmatig bijgeschoold over de laatste ontwikkelingen, regelgevingen en innovaties. Wij houden het hoofd altijd koel. Bij ons bent u verzekert van een snelle service en een efficiënte storing oplossing."
Adres: Pascalstraat 8, 7903 BJ Hoogeveen
Telefoonnummer: 0528 - 233 480
Stad: Hoogeveen
Route: Pascalstraat 8
Postcode: 7903 BJ



op zoek naar gerelateerd: Airco Hoogeveen, Nijmeijer Installatietechniek Rossum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ComfortFloors ComfortFloors 257 meter Wat mij betreft een goed bedrijf zeer meedenkend en oplossing gericht. Goed in commu...
Warmteservice Hoogeveen Warmteservice Hoogeveen 311 meter service. Afgelopen maanden al mijn installatie materiaal bij de warmteservice gekoch...
De Kachelman De Kachelman 985 meter Wij hebben een pracht product 'bolle brander' bij de kachelman gekocht: André is een ...
Recensies
Wij zijn heel tevreden over Nijmeijer. De monteurs waren uiterst bereidwillig en aardig en gaven uitgebreid advies. De plaatsing is vlekkeloos gegaan en heel netjes geplaatst en afgeleverd! Ze hebben zelfs nog stofgezogen : De airco zelf gebruiken wij als verwarming. Hij is fluisterstil en geeft goed warmte. Bovendien is Nijmeijer gecertificeerd en aangesloten bij een geschillencommissie. Erg belangrijk!!
Top bedrijf! Bij problemen zijn ze er zo snel als mogelijk en onder garantie wordt alles netjes geregeld. Dus voor een top airco moet je niet verder zoeken!
Na een lange zoektocht na airco's voor de partij van nijmeijer gekozen. Vakmannen zijn het en denken echt met je mee na de mooiste en beste oplossing. #nijmeijerkoelthoogeveen #mitsubishiheavyindustries
Boven en beneden een airco laten plaatsen door dit bedrijf naar meer dan tevredenheid. Echte leuke vakmensen die er voor zorgen dat alles in de puntjes is af/weggewerkt. Wij hadden blijkbaar een afvoerslang erop zitten waar immers niet meer mee gewerkt word die vrijwel altijd na enkele dagen/weken knapt. Meteen gebeld en zij konden dezelfde dag nog langskomen om alles te vervangen, top service! Mocht je een airco willen laten plaatsen dan zou ik dit bedrijf zeker aanbevelen! Er word echt tijd en aandacht besteed aan je wensen. Kortom spijt zul je zeker niet krijgen. Wij zitten er deze zomer lekker koeltjes bij en aankomend winter lekker warm. Bedankt!
Nijmeijer Koelt heeft bij ons 2 airco's geïnstalleerd in Hoogeveen. De monteurs waren erg vriendelijk en gingen in goed overleg en gestructureerd te werk waardoor de overlast minimaal was. We zijn zeer tevreden over de airco's. Ze werken goed en het is een stuk aangenamer op kantoor. Dat we nu de temperatuur in de verschillende kantoren apart kunnen regelen is ook enorm prettig.
Prettige monteurs, komen afspraken na en communiceren duidelijk. Je betaalt misschien iets meer voor een airco in mijn geval, maar krijgt daarvoor wel kwaliteit en goede service! Aanrader.
Enkele weken geleden een airco lucht-lucht warmtepomp laten installeren door Nijmeijer. Dit hebben de heren kundig en netjes uitgevoerd; Afwerking keurig, geen rommel achtergelaten en een uitgebreide instructie over de airco. Op het moment al genieten van de koelte, hopelijk in de winter van de warmte. Ook als particulier kan ik ze aanraden.
Nijmeijer heeft bij ons twee airco's geplaatst, wij zijn hier super tevreden over, hebben alles mooi aangelegd, monteurs zijn vriendelijk en werken super netjes...dus ik zeg TOP bedrijf!
Prima service en topproducten
Vakkundig en komen afspraken na
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid